O femeie, răpită de un bărbat din Sectorul 3, a fost salvată de oamenii legii, după ce ea a fost băgată într-un portbagaj și dusă pe un câmp. Bărbatul a vrut să-i dea foc, dar internveția polițiștilor i-a salvat viața.
Incidentul a avut loc luni dimineață. În jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fiagresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

STS a localizat rapid apelul și a trimis sprijin

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu. În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, polițiștii au observat flacără deschisă în interior. Ei au scos victima din portbagaj și au folosit extinctoarele din dotare pentru stingerea incendiului. Un echipaj medical a sosit la fața locului și i-a acordat primul ajutor femeii.

Agresorul a fost depistat și imobilizat în zona unei stații peco

Agresorul a fost depistat și imobilizat în zona unei stații peco, din apropiere, de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism, au anunțat polițiștii.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, scrie stiripesurse.ro.

Citește și: Mai mulți studenți români, prinși în orașul lovit de cutremur în Turcia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.