Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții  „Linia Verde de Transport Public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă” fapt pentru care aduce la cunoștință cetățenilor că, pe str. Dornei, în zilele de 27 – 29 noiembrie 2023, vor avea loc lucrări de montare a stâlpilor de iluminat și echiparea lor cu corpuri de iluminat de tip LED integrate in sistemul de telegestiune și a lucrărilor de pavaj și piste pentru cicliști, anunță Primăria Bistrița.

Pe parcursul lucrărilor circulația auto pe str. Dornei va fi restricționată după cum urmează:

  • În ziua de 27 noiembrie 2023, începând cu ora 7.00, circulația auto va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Piața Petru Rareș, intersecția cu str. Bistricioarei, până în Piața Centrală
  • În zilele de 28 și 29 noiembrie 2023, începând cu ora 7.00 circulația auto va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Piața Unirii, intersecția cu str. Barbu Ștefănescu Delavracea, până în Piața Centrală.

Rute alternative

  • În ziua de 27 noiembrie 2023 – Bd. Republicii
  • În zilele de 28 și 29 noiembrie 2023 – Bd. Republicii, str. Barbu Ștefănescu Delavracea, Piața Unirii

 În acest sens, toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.