Circulația pe străzile 1 Decembrie și Gării va fi închisă temporar pentru efectuarea unor lucrări, anunță Primăria Bistrița.

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții „Amenajare piste de cicliști în municipiul Bistrița etapa I” și „Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării – B-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” fapt pentru care aduce la cunoștință cetățenilor:

– închiderea parțială a circulației pe str. 1 Decembrie în data de 21 și 22 noiembrie, între orele 07.00 – 20.00 pentru amenajarea, trasarea și realizare marcajelor pentru pistele de cicliști prin închiderea temporară a benzii 1 de circulație pe ambele sensuri, in regim alternativ.

– închiderea circulației pe str. Gării (de la sens giratoriu Gh. Șincai până la sensul giratoriu cu B-dul Decebal) în perioada 21 noiembrie, ora 07.00 până în 23 noiembrie, ora 20.00 pentru turnarea stratului de uzura și refacerea marcajelor

rutiere.

Toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.