Aproximativ 60 de operatori economici din Bistrița-Năsăud au fost verificați, miercuri, de polițiști, în urma controalelor fiind aplicate sancțiuni în valoare totală de 75.000 lei.

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul polițiilor orășenești Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi au continuat acțiunile preventive și de combatere a ilegalităților, a faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație, dar și pentru limitarea răspândirii COVID 19, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

În acest sens, au fost desfășurate controale și verificări de specialitate la 57 de operatori economici, persoane fizice și juridice din județ, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 39 sancțiuni contravenționale conform legii privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, în valoare totală de 75.000 lei.

Totodată, polițiștii au dispus măsura complementară a confiscării sumei de 264 de lei și a unor produse (alcool sanitar și țigarete), în valoare totală de 580 de lei, pentru care operatorii economici nu au putut prezenta documente justificative legale de proveniență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here