Premierul Marcel Ciolacu consideră că impozitarea marilor companii cu 1% din cifra de afaceri este „o măsură bună, corectă” şi face apel la “consecvenţa” PNL, partenerul de coaliţie al PSD, în privinţa acestui subiect.

„Eu cred că este o măsură bună, corectă, am şi comunicat cu reprezentanţii marilor companii, eu nu pot să accept ca după 15 ani, anumite companii care au fost timp de 15 ani în pierdere, să continue această practică. Sunt şi companii ale statului român care sunt în pierdere şi cred că după 32 de ani de democraţie, ar fi cazul să facem curăţenie şi acolo (….). Eu cred că partenerii de coaliţie de la Partidul Naţional Liberal sunt nişte oameni serioşi, ca şi noi, de la Partidul Social Democrat. Nu putem veni cu alte măsuri şi alte modificări după ce (…) a fost promulgată acum câteva zile, trebuie să fim oameni serioşi şi consecvenţi”, a declarat, sâmbătă, Marcel Ciolacu.

El a făcut aceste declarații după ce a fost întrebat cum comentează faptul că liberalii vorbesc despre pregătirea unui nou act normativ, prin care se doreşte renunţarea la impozitul de 1% pentru marile companii.

Disclaimer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.