Marcel Ciolacu – premierul României și președinte al PSD, Nicolae Ciucăpreședintele Senatului și totodată președintele PNL, Sorin Grindeanu – ministrul Transporturilor și Infrastructurii, și Lucian Bode – vicepreședintele Camerei Deputaților, vor efectua vineri o vizită în orașul Beclean, a transmis Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Alături de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și de primarul Nicolae Moldovan, cei patru lideri ai PSD și PNL vor vizita varianta de ocolire a orașului Beclean. 

Varianta de ocolire a orașului Beclean, cu o lungime de aproape 1,2 km, cu parte carosabilă de 7 m și platformă de 10 m, a fost deschisă circulației la data de 1 decembrie 2023. Traseul variantei se desprinde din DN 17 D la km 4+677 spre dreapta, traversează râul Someşul Mare şi se racordează la DN 17/ E 58 la km 27+505 spre stânga. Drumul de ocolire are două benzi de circulație de 3,5 m fiecare și un acostament de 1,5 m, conform caracteristicilor pentru drumuri naționale europene de clasa tehnică III şi o viteză de 60-80 km/h. Pentru traversarea Someşului, între km 0+333,45 și 0+917,05 este realizat un pod pe grinzi cu 14 deschideri, în lungime de 583,60 m. La desprinderea din DN 17 D şi la racordarea variantei cu DN 17 sunt prevăzute sensuri giratorii. 

Varianta de ocolire a orașului Beclean a fost construită de asocierea CML.RO (lider de asociere), Dacia Faber SRL, Îndemânarea Prodcom, Test Prima SRL și DP Project SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.