Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că va analiza cu atenție propunerea de închidere a hipermarketurilor și a magazinelor alimentare în timpul weekendurilor.

„Am discutat acest aspect la nivelul Guvernului, pentru a evalua impactul. Nu este o decizie ușoară. Trebuie să fim echitabili. Nu putem ști dacă închiderea lor ar satisface nevoile cetățenilor. Nu este vorba doar despre hipermarketuri. Nu poți impune românilor când să-și facă cumpărăturile alimentare. Dar suntem deschiși să analizăm. Dacă există alternative viabile… vom vedea”, a declarat Ciolacu.

Închiderea completă a supermarketurilor în weekend în România ridică întrebări despre alternativele disponibile pentru cumpărături. Există speculații cu privire la o nouă lege care ar putea fi implementată, însă detalii precise încă nu au fost confirmate.

Într-o mișcare surprinzătoare, micile magazine au propus închiderea supermarketurilor în weekend. Motivul acestei propuneri este scăderea semnificativă a vânzărilor pe care o observă la sfârșitul săptămânii. Mulți consumatori preferă să facă cumpărături în marile magazine, datorită gamei mai variate de produse găsite într-un singur loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.