Un elev de 16 ani a bătut, luni după amiază, doi educatori din Centrul de Plasament Beclean. Băiatul a fost internat la Psihiatrie în Cluj Napoca.

Doi educatori, un bărbat și o femeie, de la Centrul de plasament din Beclean au fost agresați de către un băiat în vârstă de 16 ani, internat în centru. Băiatul a fost învoit câteva ore pentru a participa la o petrecere și la întoarcerea în centru era băut.

Unul dintre educatori, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a depus plângere la poliție.

Politiștii au fost sesizați despre faptul că un minor de 16 ani, internat în Centrul de Protecție a Copilului Beclean l-ar fi agresat și amenințat pe un bărbat de 49 de ani, educator în centru.

Au fost demarate cercetările în cadrul unui dosar penal de lovire sau alte violente și amenințare„, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bistrița-Năsăud a demarat o anchetă în acest caz. 

A avut loc o agresiune între un elev din centru și doi educatori. Au fost niște neînțelegeri între el și cei doi educatori, care au degenerat. Băiatul urma un tratament medicamentos, dar și consiliere psihoterapeutică. În urma incidentului, acesta a fost dus și internat în Cluj-Napoca. Noi am demarat o anchetă să vedem exact ce s-a întâmplat acolo„, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, Crina Andreica, directorul adjunct al DGASPC Bistrița-Năsăud.

Aceasta a mai precizat că niciunuia dintre cei doi educatori agresați nu îi este pusă viața în pericol în urma agresiunii.

Tânărul se află în sistemul de protecție de aproximativ trei ani.

1 COMENTARIU

  1. Ma ce legi si ce regulamente scolare exista ? Cine le face ? Unde in lumea asta s-a mai pomenit ca ” dascalii ” sa fie agresati si batuti de scolari ? Ma da de ce s-a infiintzat ” bota si scorbaciul cu bube ” asa cum scrie in Sfanta Biblie ( ori scaunul Balan a lui Creanga … )si de ce nu se aplica impotriva derbedeilor de jarul sa le sara din cur ?! Io i-as ” bate ” cu pe parintii lor cu tot… de jarul le-ar sari din c*r la acesti drebedei sociali… , ca au ajuns sa aiba mai mult respect si mai multe drepturii, hotii, talharii, criminalii, traficantii si mafiotii de toate siurile, derbedeii sociali si toti cei care-si bat joc… decat noi toti …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here