om dupa gratii

Cei trei bistrițeni reținuți sâmbătă pentru cămătărie și șantaj, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile după ce judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea procurorilor.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, cele trei persoane reținute pentru 24 de ore, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de camătă, au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița, cu propunerea de arestare preventivă.

Instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor trei pentru o perioadă de 30 zile. Aceștia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar cercetările continuă de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Reamintim că, sâmbătă, polițiștii au efectuat sâmbătă 6 percheziții domiciliare, într-un dosar de cămătărie și șantaj. Cei trei bistrițeni reținuți fac parte din aceeași familie – soț, soție și fiul acestora.

Potrivit anchetatorilor, la percheziții au fost descoperite și ridicate bijuterii din aur ( 733 de grame) în valoare de 183.250 lei, suma de 3590 euro și 9995 lei, 2 telefoane mobile și înscrisuri cu valoare probatorie. 

CITEȘTE ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here