CCR vorbeste despre excepţia de neconstituţionalitate în cazul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex

99

Cauza privind excepţia de neconstituţionalitate în cazul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex este suspendată până la primirea soluţiei pronunţate de instanţa de la Luxemburg, iar Curtea Constituţională a României stabileşte termene intermediare de control, precizează joi CCR.

Potrivit unei precizări difuzate în urma unor informaţii apărute în presă, la data de 29 noiembrie 2016, Curtea Constituţională a dispus suspendarea cauzei şi sesizarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene cu o serie de întrebări preliminare. „Cauza rămâne suspendată până la primirea soluţiei pronunţate de instanţa de la Luxemburg, sens în care Curtea stabileşte termene intermediare de control, aşa cum sunt cele acordate pentru datele de 30 martie, 27 iunie şi 23 noiembrie 2017”, arată sursa citată.

CCR subliniază că aceste termene intermediare nu au semnificaţia unor amânări succesive a soluţionării excepţiei de neconstituţionalitate. Curtea Constituţională a României a amânat marţi pentru 23 noiembrie discutarea sesizării referitoare la nerecunoaşterea căsătoriilor dintre persoane de acelaşi sex.

VEZI DOCUMENTUL AICI

2 COMENTARII

  1. Familia-i UNA … si casatoria-i ALTA ! Trebuie foarte clar delimitate si nu trebuie amestecate si nici sa ne luam dupa teroiile tampite ale nu stiu caror habarnisti si extremisti de popi sau pastori din biserici, care n-au nici o legatura cu asta .
    Nu este nici moral si nici crestin a se aprobe casatoria dintre acelasi sex aici la noi in aceasta tzara crestina si cu asta basta . In particular, n-au decat sa se f.ut.a-n ruc si-n toate alte „gauri” daca vor, dar nu oficial si recunoscut de societatea civilizata si crestina in care traim si muncim .
    A nu se recunoaste faptul ca toti cei care intr-o anumita „locatie ” traiesc si se gospodaresc impreuna ” este de fapt ADEVARATA FAMILIE , indiferent ca-s casatoriti sau ba, ca-s ascendenti ori descendenti, ca-s monoparentali sau biparentali „… indiferent de sex, rasa, religie sau alte considerente morale , este prostia prostiei , dar nu trebuie amestecate ci foarte strict si bine delimitate !
    Nu fiti „tampiti ” si nu va faceti ” ca ie multi si nu pricepe ” !!!

  2. Ce va tot uitati in curu homalailor asora ?! Dati-i in pizda mamii lor de dereglati mintal , sa se duca in tzarile unde-i accepta daca vor ca nu se supara nimeni !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here