Cătălin Drulă, preşedintele USR, anunţă vineri chemarea lui Cătălin Predoiu în Parlament, la Ora Guvernului, acesta acuzând PNL că a distrus Poliţia Română, liberalii conducând Ministerul de Interne de aproape patru ani.

”PNL a distrus Poliţia Română în 1.404 zile. Da, PNL conduce Ministerul de Interne de aproape patru ani. Rezultatele? Poliţia Română a ajuns în cea mai jalnică stare. Un poliţist din Braşov a fost prins cu un kilogram de cocaină. La 2 Mai poliţiştii au lăsat un tânăr drogat să plece pentru a ucide. Sunt doar două cazuri dintr-o serie interminabilă care a indignat România”, spune preşedintele USR.

Cătălin Drulă precizează că USR îl cheamă în Parlament, la Ora Guvernului, pe Cătălin Predoiu, ministrul de Interne.

Îi poate aduce şi pe Lucian Bode şi Bogdan Despescu cu el. Să explice cu toţii cum au distrus Poliţia Română. Să spună de ce, timp de aproape patru ani, au uitat de reformă, dar au fost mai preocupaţi de pensiile speciale, de privilegiile unor securişti şi de cumpărat BMW-uri de la apropiaţii lui Klaus Iohannis. Avem nevoie de o reformă reală a Poliţiei. Dar asta nu poate fi făcută cu Predoiu, Bode sau Despescu”, mai spune Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.