Cazinourile terestre și cele online au în comun unii factori care influențează suma de bani pe care o cheltuiesc jucătorii. Jucătorii au tendința de a avea mai mulți bani la sfârșitul lunii, cât mai aproape de ziua de salariu, motiv pentru care cazinourile tind să fie mai aglomerate în această perioadă. Fie că aleg să joace poker, ruletă, Extra Stars free sau alte sloturi, gamblerii caută distracție și relaxare. 

În urma unor analize efectuate de-a lungul mai multor ani, s-a concluzionat faptul că luna ianuarie este cea mai aglomerată perioadă pentru cazinouri, având venituri în creștere cu 6% față de veniturile medii.

Aceasta este urmată de lunile mai și decembrie, în timp ce lunile cele mai puțin profitabile sunt aprilie și iunie. Interesant este că numărul de vizitatori dintr-un cazino nu are o corelație directă cu veniturile obținute. Acest lucru se datorează faptului că, deși luna decembrie poate avea mai puțini vizitatori, aceștia ar putea fi dispuși să cheltuiască sume mai mari. 

Câți bani câștigă în medie un cazino într-o zi?

Banii pe care îi fac cazinourile terestre celebre nu vin doar din încasările din jocuri de noroc, ci și din alte servicii, cum ar fi cazarea, mâncarea și alte activități de agrement. Suma pe care o va câștiga un cazino depinde de locația sa, de promoțiile oferite, precum și de tipul de jocuri de noroc disponibile.

În 2018, un cazino mediu ca mărime din Las Vegas a reușit să aducă în fiecare zi venituri de 662.000 de dolari prin operațiuni de jocuri de noroc. Această cifră a scăzut în 2019, când au fost măsurate veniturile zilnice a 160 de cazinouri, care au fost montate la un sub așteptări de 356000 dolari, aproape jumătate din înregistrările din anul precedent.

Pe de altă parte, cazinourile online pe bani reali își obțin toate profiturile din activitățile de gambling. Cazinourile online au crescut în popularitate, iar conform celor mai recente statistici veniturile anuale globale pentru toate activitățile de jocuri de noroc online sunt în jur de 40-50 de miliarde de dolari pe an. Dacă împărțim această sumă la 12 luni, obținem o cifră de aproximativ 4 miliarde de dolari pe lună împărțită între cele 4000 de cazinouri în funcțiune.

Care este cel mai lent sezon pentru cazinouri?

Cazinourile, la fel ca și alte afaceri din industrii similare, se pot confrunta vârfuri de sezon dar și cu perioade mai proaste. Cazinourile folosesc adesea strategii de marketing pentru a atrage mai mulți jucători, cum ar fi tarife reduse și oferte speciale.  

Cele mai puțin profitabile perioade sunt înaintea și în timpul marilor sărbători religioase, ca de exemplu de Crăciun. Asta pentru că, în general, oamenii au tendința de a petrece mai mult timp cu familia.  

Sezoanele cele mai slabe ale cazinourilor online sunt primăvara și vara, când vremea este frumoasă. În timpul lunilor mai calde, cazinourile online încearcă să atragă noi jucători să se alăture prin lansarea unor promoții speciale de bonusuri de bun venit, sau alte promoții tentante.

Există o serie de factori de care trebuie să ții cont atunci când calculezi valoarea reală a bonusului de cazino, cum ar fi cerințele de pariere și limitele bonusului de depunere. Asta deoarece nu toate promoțiile sunt atât de avantajoase precum par la prima vedere.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a juca la un cazino?

Superstițiile și jocurile de noroc merg mână în mână. Cu toții avem acel membru al familiei care își selectează numerele de loterie în funcție de ziua de naștere a nepotului preferat.

Fiecare jucător are propria opinie despre când este cel mai bun moment pentru a juca la sloturi, sau care este jocul care îi va aduce noroc. Un jucător care a câștigat mult miercuri la ora 12:00 va jura că acesta este cel mai bun moment pentru a juca la sloturi.

Cu toate acestea, realitatea nu se lasă prea mult influențată de opiniile noastre personale. Sloturile, de exemplu, folosesc generatoare de numere aleatorii pentru a determina rezultatul unei rotiri. Sistemul RNG nu ține cont de ora din zi. Prin urmare, indiferent dacă joci la ora 5 dimineața sau la ora 17:00, șansele de a nimeri o combinație câștigătoare vor rămâne aceleași.

Faptul că joci la cazinourile terestre la anumite ore poate fi în favoarea ta. Dacă vrei să joci sloturi populare, acest lucru poate presupune să eviți aglomerația de după ora 18:00 pentru a-ți asigura un loc la sloturile cu jackpot progresiv profitabile și la alte jocuri de cazino cu RTP ridicat.

Cazinourile online au ore de vârf diferite?

Cazinourile online, la fel ca și cazinourile terestre, înregistrează ore de vârf diferite. Momentul în care jucătorii online preferă să joace este mult mai puțin definit decât în cazul celor care frecventează cazinourile terestre, deoarece aceștia pot juca oriunde s-ar afla, fie că sunt în stația de autobuz sau în patul lor. Au apărut câteva modele cu privire la momentele în care cazinourile online tind să fie cele mai aglomerate.

Cele mai aglomerate perioade din cazinourile online ating un vârf între orele 20:00 și 2:00, deoarece acesta este momentul în care majoritatea jucătorilor au cel mai mult timp liber. De asemenea, jocurile de noroc online tind să atingă vârful în timpul iernii, deoarece jucătorii sunt închiși în casele lor din cauza temperaturilor scăzute.

În timpul verii, se înregistrează o scădere semnificativă a numărului de persoane care se înscriu și joacă la cazinourile online, deoarece sunt mai multe lucruri de făcut afară. Din acest motiv, vara vei putea beneficia de mai multe oferte de bonusuri de bun venit și promoții profitabile.  

Concluzie

După cum probabil știai deja, cazinourile sunt în primul rând afaceri care urmăresc obținerea de profit. Chiar și așa, premiile acordate sunt reale și pot ajunge la sume impresionante. Un cazino care face profituri uriașe își va permite să acorde premii mari și oferte atractive. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.