Candidatul la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Robert Sighiartău a fost prezent la sfârșitul săptămânii la evenimentele de lansare a candidaturilor pentru fotoliile de primar a colegilor săi din Chiuza și Salva. Acesta îi susține pe cei doi tineri antreprenori Pavel Petru Traian și Florin Doru Sas în lupta lor pentru primărie.

Robert Sighiartău a fost alături de colegii săi, asigurându-i de întreaga lui susținere atât în lupta pentru fotoliile de primar, cât și în realizarea proiectelor pe care le vor avea pe viitor, în vederea dezvoltării comunelor pe care le vor conduce.

La primăria Chiuza, din partea PNL candidează Pavel Petru Traian, un tânăr antreprenor de profesie inginer agronom.

” Chiuza are un candidat de seamă la primărie! Petru Pavel, sunt convins că împreună vom face o treabă bună! Cu Dumnezeu înainte!” a transmis candidatul la președinția CJ BN, Robert Sighiartău.

Reprezentantul liberalilor în lupta pentru fotoliul de primar al comunei Salva este Florin Doru Sas, tot un tânăr antreprenor.

” Îl voi susține pe Doru Florin Sas în toate proiectele de care are nevoie în calitatea mea de viitor președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. E un om gospodar, familist și cu viziune de viitor. Sunt sigur că împreună vom face treabă bună la Salva!” a transmis Robert Sighiartău.

Prezenți la evenimentele de lansare, alături de candidatul la președinția Consiliului Judetean au fost și Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița, Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu, Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud, Florin Moldovan, consilier județean PNL, Octavian Ganea, consilier județean PNL și Diana Morar, deputat.

În calitate de deputat de Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău a promovat proiecte de investiții privind infrastructura rutieră, a școlilor și a sălilor de sport din comunele cu a căror primari a colaborat. De asemenea, a depus în Parlament cel mai amplu proiect de susținere a natalității, a promovat și a apărat constant valorile moral-creștine și ale familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.