Încă din 5 iunie 2020 Agenția Națională de integritate a fost sesizată de către fostul manager al Spitalului Universitar de Urgență că sus numitul, atunci, manager al Spitalului București se află într-o evidentă stare de incompatibilitate, scrie Gazeta de Cluj.

Legea 95/2006 stipulează clar că funcția de manager este incompatibilă cu orice alte funcții salarizate, nesalarizate, cu excepția funcțiilor sau activităților în domeniul medical a activităților didactice, de cercetare științifică. Dar Cârstoiu este decan la UMF București, ceea ce e o funcție de conducere incompatibilă cu cea de manager. Bingo.

În plus, Cârstoiu deține împreună cu soția sa o clinică privată ANEMONA MED și aceasta generând o stare de incompatibilitate potrivit legii 95/2006.

Deci, domnul decan, profesor, manager, patron este dublu incompatibil dacă se poate așa ceva. Evident că nu se poate. E doar un incompatibil umflat și protejat de către serviciile secrete.

Vă prezentăm în original sesizarea doamnei doctor Nica Adriana Elena:

LIVIU MAN

1 COMENTARIU

 1. Monstruoasa coaliție PSD-PNL nu a fost in stare să găsească un candidat de primar general pentru Bucuresti din propriile partide si au apelat la o solutie de compromis, care „după lupte seculare” s-a soldat cu desemnarea unui „independent” in persoana medicului Cătălin Cîrstoiu- director la Spitalul Universitar.
  Si asta după ce au fost anihilate ambitiile PSD-istei Gabriela Firea si ale liberalului Cătălin Burduja de a ocupa fotoliul de primar general al capitalei. Astfel, Gabriela Firea si Cătălin Burduja vor conduce campania electorală pentru alegerile locale pentru Bucuresti din partea coalitiei PSD-PNL si vor strînge semnăturile pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, acest „Agamiță Dandanache” cum ar spune Caragiale.
  Din toată această tevatură iese Ciolacu si se laudă că „el” a găsit solutia salvatoate cu desemnarea lui
  Cîrstoiu: „Eu m-am săturat să văd explicaţii de ce nu se poate. Când se apropie alegerile, vin politicienii în faţa românilor şi încep să explice cum adversarii politici le-au tăiat aripile şi aveau o viziune şi voiau să facă multe.”
  Nu-i prima dată când Ciolacu în calitate de premier se crede buricul pământului si spune că el a făcut si a dres.
  Dupa ce România a câstigat procesul în dosarul Roșia Montană, fiind acuzat că a influientat tranzacțiile bursiere din Canada, printr-o posibilă manipulare a acțiunilor companiei Gold Corporation, Ciolacu a izbucnit în acelasi mod: „Adică eu câștig un proces și nu aduc o criză în România și o debusolare a sistemului fiscal și tot eu sunt acuzat că de ce-am câștigat? Chiar nu le e rușine?”.
  De asmenea, cu altă ocazie într-un discurs de la Satu Mare Ciolacu se pune tot pe el ca măgarul în fruntea turmei: „Nu mai pot să rabd să-i văd la televizor cum discută de unde bani pentru pensionari. Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri! Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente!”
  Si exemplele ar putea continua.
  Napoleon Bonaparte spunea că “Prostul are un mare avantaj faţă de omul deştept: este întotdeauna mulţumit de el însuşi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.