Sursa foto: Bistriteanul

Mii de copii așteaptă, în fiecare iarnă, Camionul de Crăciun. Organizația nemțească Die Johanniter aduce bucurie pe fețele micuților, în România fiind ajutați de cei e la Tășuleasa Social.

Și anul acesta, ”Camionul de Crăciun” va bucura copiii din județul nostru. Pe lângă Harghita și Cluj, nemții vor lăsa daruri și la cei mai puțin norocoși din Bistrița – Năsăud.

Motivul pentru care ”Camionul de Crăciun” a poposi și în România e ”efectul războiului din Ucraina”. Nemții apreciază ajutorul pe care România l-a arătat țării vecine. Totodată, recunoaște că majorarea prețurilor pune pe unii în dificultate.

”Runda noastră de prezentare se oprește în România!

Ca țară vecină Ucrainei, România a fost afectată în mod deosebit de războiul din acest an. Pe de o parte, datorită primirii și aprovizionării familiilor fugite din Ucraina, pe de altă parte, bunurile vieții de zi cu zi s-au scumpit considerabil și în România.

Mai ales în mediul rural, sărăcia și singurătatea predomină în rândul vârstnicilor, în timp ce pentru generația tânără este dificil să acceseze educație și locuri de muncă. Asistența medicală este dificilă și în multe locuri.
Unde vom distribui mai exact? Distribuim coletele în județele Harghita, Bistrița-Năsăud și Cluj.
Partenerii noștri locali: De peste 20 de ani, lucrăm împreună în nordul României cu cel mai mare partener al nostru, asociația „Tășuleasa Social”. Asociația organizează multe proiecte sociale, pentru tineret și iubitorii de natură” au scris aceștia pe Facebook.

Citește și: Accident cumplit în Monor! Un bărbat, prins într-o presa de balotat a murit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.