Devenite deja instrumente utile și accesibile, camerele de supraveghere aduc la pachet o mulțime de avantaje pentru utilizator. Au însă nevoie să fie alese corespunzător modului de folosire și locului în care vor fi amplasate. Există la ora actuală numeroși comercianți pe această nișă, care vă întâmpină cu oferte. Trebuie însă mai întâi să știți de ce aveți nevoie și să înțelegeți diferențele între astfel de produse.

Menite să descurajeze infracțiunile, să fie probe clare în cazul unor evenimente, să fie deci parte din sistemul de siguranță, camerele de supraveghere vor fi alese după o analiză amănunțită. Iată tipurile de camere regăsite în magazinele de profil:

Cele cu infraroșu, IR

Un astfel de model este cunoscut mai ales pentru imaginile video redate la rezoluție bună în timpul zilei. Dacă spațiul unde doriți să le montați este slab iluminat sau chiar fără lumină atunci în mod clar vi se recomandă un astfel de model de cameră de supraveghere. Va ilumina zona, trecând automat de la culoare la non culoare. Asta datorită infraroşului, iluminatoare ce se aprind și permit captarea de imagini clare, poate chiar mai clare decât cu ochiul liber în condiții de iluminat slab.

Mai mult decât atât, astfel de camere de supraveghere sunt rezistente și la intemperii. Le regăsiți deci în varianta de interior sau exterior, rezistă și la temperaturi înalte și nu au nevoie de protecție suplimentară.

Camerele de tip DOME și Bullet

O cameră de supraveghere de tip Dome poartă și denumirea de cupolă. Poate fi la fel de variată în tipologie, indicată pentru interior, exterior, poate fi cu infraroșu, se poate roti, dacă vorbim despre cele cu capacitate de rotire de 360°.

Camere de tip DOME sunt cele care oferă un grad ridicat de securitate și sunt ceva mai discrete. Datorită formei lor și a faptului că sunt estetic mascate, nu poate fi clar observarea spre ce unghi bate camera. Deși au acest aspect ușor camuflat, sunt afumate în termeni populari spus, acest lucru nu afectează cu nimic claritatea imaginilor.

În schimb, cele numite Bullet au o formă de tip cilindrică și alungită, astfel că numele ce îl poartă este chiar reprezentativ pentru cum arată. Sunt la rândul lor rezistente la intemperii și se regăsesc în variante pentru interior sau exterior.

Camera Box

Aici vorbim despre o calitate superioară a imaginilor redate. Sunt acele modele de camere de supraveghere adesea revăzute în spații comerciale, în instituții de asemenea.

Lentilele acestora pot fi schimbate în funcție de unghiul de vizualizare și de zoom. Veți găsi variante de tip pro box și infraroșu, diferențele între acestea fiind despre faptul că pe timp de noapte când luminozitatea este scăzută dacă nu chiar 0, camera oferă desigur calitate ireproșabilă. Dacă sunteți în schimb interesat doar de calitatea imaginilor pe timp de zi atunci în mod cert vi se recomandă varianta pro box.

Camere de supraveghere Pan/Tilt/Zoom

Sunt cele care se pot mișca sus, jos, stânga și dreapta, care filmează pe zone mai extinse, din unghiuri variate, la distanțe mari. Acestea permit chiar și controlarea prin telecomandă la distanță, prin programe moderne de software.

Astfel de camere sunt mai degrabă văzute în cazinouri, în aeroporturi, în mari centre comerciale. Presupun o investiție mai mare, pentru că și miza este mai mare și trebuie de urmărit un public dinamic.

Oferte de la Skut.ro

Există desigur variante de tipuri de camere și de comercianți. Preferați să vă axați pe cei care cunosc domeniul, nu doar vă vând un kit de cameră de supraveghere. O recomandare este skut.ro. Aici veți găsi opțiuni de tip camere de supraveghere analogice și IP, de interior sau de exterior, cu o varietate de funcții. Există desigur o gamă vastă care să corespundă cu bugete la fel de diverse.

Important de știut este că achiziția făcută de aici vă oferă și asigurarea montajului, acest serviciu fiind inclus în preț. Această ofertă este valabilă pentru orice cumpărător, indiferent de locație, având așadar acoperire națională.

Consilierea este și ea importantă. Descoperiți ce avantaje sunt la fiecare funcție și de ce o cameră de supraveghere mai scumpă poate fi una mai bună. În limita bugetului desigur, cei de la Skut.ro vă oferă opțiuni și alternative de la Samsung, Dahua și nu numai.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.