Camelia Tabără (PSD) a fost înlocuită din funcția de inspector general școlar al Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud. Ea va fi înlocuită de liberalul Mihai Mureșan, care a mai deținut această funcție.

Ministrul Educaţiei Naţionale a emis Ordinul nr. 3668/19.03.2020 privind încetarea contractului de management a prof. Camelia Tabără din funcţia de inspector şcolar general la Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud, începând cu data de 23 martie, cu aceeaşi dată urmând ca prof. Camelia Tabără să se întoarcă la catedra rezervată la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa.

Prin Ordinul 3670/19.03.2020, prof. Mihai Mureşan este numit, prin detaşare, în interesul învăţământului în funcţia de inspector şcolar general la ISJ Bistriţa-Năsăud.

Mihai Mureșan a ocupat funcția de inspector general al ISJ BN în perioada 2008 – 2009, dar și în 2010. În perioada 2012 – 2014, în timpul guvernării USL, Mureșan a deținut funcția de inspector general adjunct, pe atunci la cârma instituției fiind tot Camelia Tabără. După ce alianța PNL – PSD s-a rupt, Mihai Mureșan a fost înlocuit în funcție de Balazs Denes.

4 COMENTARII

  1. Pleaca ” ai nostri „… ca sa vina ” ai vostri „… si invers … pleaca ” ai vostri ” … ca sa vina ” ai nostri ” ! Bine ca macar sunt ” dascali ” amandoi … si nu niste ciu.ciu.metzi politici care au o cu totul alta calificare …

  2. Felicitari, Mihai Muresan. Mi-ai fost coleg de liceu, cu un an mai mic, stiu ca erai un elev serios, olimpic, ai fost si ai ramas un profesor dedicat, riguros, exigent si responsabil, stiu ca ai avut si ai, preocupari si rezultate in domeniul modernizarii invatamantului, fiind unul dintre putinii profesionisti . Ma bucul foarte mult de aceasta decizie si sper, dupa depasirea necazului creat din iresposabilitatea liderilor comunisti chinezi si castigarea alegerilr din toamna, sa-ti valorifici cunostintele in Ministerul Invatamantului, spre binele generatiei viitoare de elevi si in folosul neamului romanesc. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.