Situat in inima Bistriţei, hotelul Coroana de Aur oferă clienţilor săi tot confortul unui spaţiu de cazare modern, dar şi primirea caldă tradiţional românească. Directorul hotelului, Corina Farcaş, ne-a împărtăşit planurile pentru sărbătorile de iarnă ale hotelului bistriţean şi ne-a vorbit despre facilităţile pe care acesta le oferă clienţilor, de la săli pentru recepţii şi nunţi, la sală de conferinţe şi un restaurant apreciat pentru produsele pe care le promovează.

Reporter: Care sunt principalele servicii oferite de Hotelul Coroana de Aur?
Corina Farcaş: Principalele servicii oferite de Hotel Coroana de Aur sunt servicii uzuale de cazare şi masă, dar pe lângă aceste servicii de bază, hotelul este specializat în organizarea de evenimente corporate, conferinţe, publicul nostru ţintă fiind, cu predilecţie, segmentul business. Organizăm cateringuri , la cererea clienţilor noştri, având toată baza logistică pentru organizarea acestor tipuri de eveniment.

R: Ce le oferă Coroana de Aur turiştilor care vor să cunoască mai bine Bistriţa şi împrejurimile?
C.F.: Turiştilor care vor să cunoască mai bine Bistriţa, li se oferă posibilitatea trecerii în revistă a principalelor obiective turistice ale oraşului, însoţiţi de un ghid specializat vorbitor de limba engleză, franceză, germană sau italiană, după caz, avantajul hotelului fiind pe lângă poziţia ultracentrală, situarea în vecinătatea celor mai importante instituţii publice, dar  şi a principalelor obiective turistice, fapt care înlesneşte vizitarea acestora.

R.: Ce pregăteşte Coroana de Aur de Crăciun şi Revelion pentru clienţii săi?
C.F.: Ofertele pentru sfârşitul de an sunt variate, gata să satisfacă cele mai sofisticate dorinţe, am pregătit mai multe pachete, atât pentru clienții fideli, dar şi pentru potențialii clienți: organizăm evenimente corporate, petreceri de sfârşit de an şi seri cu diverse tematici, pentru a satisface cererile clienţilor noştri. În 30 decembrie vor organiza o seară românească în care vom încerca să reînviem spiritul tradiţional, cu bucate originale, vin şi ţuică fiartă, lăutari… se impune prezenţa cu minim un obiect vestimentar tradiţional. În ultima zi din an va avea loc Seara de Gală – Revelion – cu maestru de ceremonii, muzică bună, delicatese, şampanie şi focuri de artificii, iar a doua zi o seară cu tematica Bal Mascat, marea petrecere fiind însoţită de un meniu uşor, cu salate revigorante şi punch.

R.: Cât de des se desfăşoară aici evenimente şi despre ce este vorba?
C.F.: Ritmicitatea desfăşurării evenimentelor este impusă de clienţii noştri. Avantajul posibilităţii de compartimentare a restaurantului nostru în mai multe saloane distincte şi perfect izolate oferă posibilitatea organizării concomitent a două sau trei evenimente, fie ele recepţii, nunţi, botezuri, seminarii, sau conferinţe, sala de conferinţe având toate dotările necesare pentru un astfel de eveniment.

R.: Ce anume credeţi că îi convinge pe clienţii Coroana de Aur să revină? Ce anume le place acestora cel mai mult aici?
C.F.: Calitatea serviciilor, varietatea produselor, primirea caldă şi constanţa oferirii acestor servicii pe piaţă, de mai bine de 35 de ani, ne recomandă şi îi determină pe clienţi să revină. Restaurantul este deosebit de apreciat, pentru produsele pe care le promovează, ambianţă, căldură, intimitate.
Hotelul este locul în care clientul revine pentru confort, pentru discreţie şi căldură!

Diana Gabor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.