Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, spune că administrația locală va sprijin Companiei Naționale de Investiții pentru a putea continua proiectul privind amenajarea unui aqualand în municipiul Bistrița, proiect promis pe vremea fostului primar Ovidiu Crețu.

Există un proiect în zona Cocoș început de vechea administrație. În contextul campaniei electorale, un obiectiv de investiții de 30 către 40 de milioane de lei a fost buget cu 3 milioane de lei pentru a se face excavări. Voi avea o discuție la Compania Națională de Investiții în încercarea de a transmite acest obiectiv de investiții către centru”, a spus primarul Ioan Turc.

Potrivit acestuia, bugetul local nu poate susține integral o investiție de acest gen.

Primăria municipiului Bistrița, bugetul Primăriei municipiului Bistrița e imposibil, din punctul meu de vedere, să susțină o asemenea investiție. Ar însemna să nu mai faci multe alte lucruri pe care oamenii le așteaptă. Vom lua o decizie și în acest sens. Sunt perfect de acord că e util un complex format din mai multe bazine de înot în zona respectivă, dar sursa de finanțare nu poate fi exclusiv bugetul local”, a mai spus Turc.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.