Atât Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, cât și Primăria municipiului Bistrița au publicat proiectele privind bugetele de venituri și cheltuieli aferente anului 2020, oferind astfel bistrițenilor posibilitatea de a le consulta și de a veni cu propuneri sau chiar contestații. Ulterior, ambele instituții vor organiza dezbateri publice pe marginea proiectelor de buget pe anul 2020.

În prima săptămână a lunii februarie, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria Bistrița vor organiza dezbateri publice la care sunt invitați să participe cetățeni ai județului sau ai municipiului. Aceștia vor putea formula propuneri la cele două proiecte de buget pe anul 2020.

În ceea ce privește proiectul privind bugetul municipiului Bistrița pe anul 2020, acesta poate fi consultat la Centrul de Relații Publice al Primăriei Bistriţa din strada Gheorghe Șincai, nr. 2 precum și pe site-ul instituției www.primariabistrita.ro. Dezbaterea publică va avea loc în data de 3 februarie 2020, începând cu ora 16:00, în sala mare de şedinţe a Primăriei municipiului Bistriţa. din Piaţa Centrală, nr. 6.

De asemenea, proiectul de venituri și cheltuieli al județului Bistrița-Năsăud poate fi consultat pe site-ul Consiliului Județean, la secţiunea Proiecte hotărâri – transparenţă decizională. Dezbaterea publică este programată pentru data de 5 februarie 2020, de la ora 16:00, în sala de ședințe a Palatului Administrativ, strada Piaţa Petru Rareş, nr.1, municipiul Bistriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here