BREAKING NEWS: Doina Pană a demisionat din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor!

982

Doina Pană a demisionat miercuri din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor.

Aceasta a invocat motive de sănătate, potrivit unui anunţ oficial al ministerului.

 

Vă aducem la cunoștință faptul că astăzi, 3 ianuarie 2018, doamna Adriana Doina Pană i-a înaintat Prim-ministrului României, domnul Mihai Tudose, demisia din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate. Vă transmitem atașat demisia doamnei Adriana Doina Pană și raportul de activitate al domniei sale la final de mandat„, se menţionează în anunţ.

 

 

Ştire în curs de actualizare

 

 

8 COMENTARII

  1. Din pacate aceasta DEMISIE a fost posibila de la colegii din GUVERN si PARLAMENT a doamnei ministru. Prin slabirea continua a JUSTITIEI , integritatea de ori ce fel a doamnei este pusa in pericol de MAFIA LEMNULUI. Nici Statul mafiot aflat in cardasie totala cu distrugatorii si hotii de PADURI nu a acordat suficient sprijin logistic pentru aceasta treaba foarte sensibila. Astfel doamna a renuntat.

  2. La „casare ” doamna Doina … acolo va este locul ! Gata ! Lasati sa se afirme tinerii si sa conduca ei tzara asta ca de toti hodorogii ramoliti de dupa Revolutie, ne-am cam saturat. N-or avea ei experienta suficienta dar nici ” natarai ” nu sunt … si cine vrea, gaseste solutiile optime bunului mers al acestei societati, care efectiv nu mai poate continua cu toata „mafia” asta „bosoroaga ” si corupta pana in maduva oaselor , in toate domeniile . Din pacate, „Calul… pe Calul… pe Calul… calare” al ex domnului Paunescu ( stiti dvs ) , n-a murit si mai trebuie sa moara inca o generatie si abia dupa aceia daca se intrevede ceva spre o democratie adevarata . Ce sa facem ?! Asta-i viatza si este foarte greu sa te desprinzi de un sistem care a „tronat ” zeci, poate sute de ani intr-un anumit fel… si sa devii ” omul nou si multirateral dezvoltat ” … mult discutat si trambitzat de fostul regim comunist si totalitar , in comparatie cu actualul regim … ” exploatator ” de tip semisclavagist de aici de la noi , care este foarte activ in acest moment .
    Sanatate stimata domnuca draga si pensie frumoasa ( ca in orice caz… este FOARTE FRUMOASA PENTRU dVs actualii si fostii parlamentari … CA ATI AVUT DVS GRIJA … ) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here