Dacă va reuși să obțină un mandat de deputat, candiadatul PSD Bogdan Ivan afirmă că își propune să inițieze un proiect legislativ cu privire la asigurarea unui venit minim de criză pentru fiecare român care și-a pierdut locul de muncă.

Voi propune în Parlamentul României Legea Venitului minim de criză! Fiecare român care și-a pierdut locul de muncă din cauza unei situații de criză, cum este pandemia de coronavirus, va primi 1.500 de lei (aproximativ 300 euro) lunar. Acest venit va fi disponibil pentru toți cetățenii români care își pierd locul de munca în context pandemic, cataclism natural sau război. Pe o perioadă determinată. Până sunt înlăturate efectele nenorocirilor”, a anunțat Ivan.

Potrivit acestuia, această măsură a fost deja testată în Finlanda timp de doi ani și a avut un mare succes.

Acum se testează în Germania și este propusă în Spania. Da, economia țării a fost grav afectată, iar șomajul a crescut și va crește în continuare. Trebuie însă să venim în ajutorul oamenilor de bună credință și muncitori care nu mai au unde să muncească! O societate care își permite să consume, generează o economie puternică! Este o măsură obligatorie și de bun simț, pe care o voi susține din toate puterile în Camera Deputaților”, a mai spus sursa citată.

Bogdan Ivan este candidat din partea PSD Bistrița-Năsăud pentru un mandat de deputat și ocupă a doua poziție pe lista formațiunii politice pentru Camera Deputaților.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.