Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a transmis, duminică, un mesaj plin de căldură și apreciere pentru orașul Năsăud, locul în care se simte mereu bine primit și acasă. Cu o istorie bogată și cunoscut drept „fabrica de academicieni a Ardealului,” Năsăudul continuă să impresioneze cu oamenii săi deosebiți și evenimentele sale deosebite.

Ministrul Ivan a participat, alături de sute de locuitori ai orașului, la Sfânta Liturghie oficiată de ÎPS Andrei Andreicuț la Biserica „Sfântul Nicolae.” Cu fiecare vizită în Năsăud, el se bucură de o primire călduroasă și de atmosfera plină de tradiție și spiritualitate.

„Astăzi (duminică n.r) am participat, alături de sute de năsăudeni, la Sfânta Liturghie oficiată de IPS Andrei Andreicuț la Biserica “Sfântul Nicolae”, unde ne-am bucurat, ca de fiecare dată de o primire călduroasă.

Și sâmbătă a fost zi de sărbătoare. La Zilele Comunei Maieru, alături de oameni gospodari și de tineri frumoși.M-am bucurat să văd că, pe lângă tradiții, la Maieru sportul e la el acasă! Îl felicit pe primarul Vasile Borș pentru tot ce face pentru Maieru, o comună ce oferă condiții cum nu o fac multe orașe din România! Parteneriatul meu cu dl. Borș și cu măierenii harnici e unul de peste 10 ani. Și va continua!”, a scris Bogdan Ivan pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Bine, bine, am înțeles că iubești năsăudenii, discipolii academicienilor, dar de ce a dispărut din gradina silvică, la intrarea în piața agricolă, icoana de 2 metri pătrați, cu candidatul din 2024 la președinția CJ. Ceva nu este în regulă. Aici, se închina plebea și se ruga să tai pensiile speciale și să faci recalcularea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.