Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a participat, marți, la Gala Cercetării Românești 2024, unde a avut „onoarea de a revedea și de a cunoaște savanți cu realizări remarcabile, cercetători care duc România la următorul nivel, oameni de știință”.

„Mesajul meu principal a fost că inovarea trebuie să iasă din laboratoare și să fie pusă în valoare. În acest proces, avem susținerea premierului Marcel Ciolacu și resursele concrete dedicate cercetării și inovării.

Mulțumesc tuturor invitaților pentru că ne-au fost alături în recunoașterea celor mai importante contribuții pentru inovația și cunoașterea din România.

Împreună cu echipa MCID, am avut onoarea de a recompensa cu premii de 3 milioane de lei cele mai importante rezultate ale cercetării românești. În egală măsură, am recunoscut meritele deosebite ale mediului academic, ale institutelor de cercetare și ale mediului antreprenorial.
După o seară extraordinară, sunt încredințat că, prin mințile sale geniale, România va reuși să ajungă, în domenii-cheie de cercetare, în top 10 la nivel mondial. Excelența românească în cercetare schimbă lumea!”, a transmis Bogdan Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.