Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia, îl taxează dur într-o postare pe Facebook, pe președintele TNL Bistrița-Năsăud, Florin Moldovan, după ce acesta a postat pe aceeași rețea de socializare o fotografie cu fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi. Fotografia cu pricina pe care scrie „Am reușit/Procuror șef european” poartă însemnele PNL, dar are și un comentariu scurt din partea tânărului liberal bistrițean – „De acum începe distracția”.

Bogdan Ivan îi taxează pe liberali pentru faptul că și-o asumă pe Laura Codruța Kovesi și se laudă deja cu numirea acesteia în funcția de procuror-șef european, în condițiile în care nimic nu este încă oficial.

După ce trâmbițează zi de zi pentru refuzul implicării politicului în justiție, lucru cu care sunt perfect de acord, tinerii liberali se “laudă” deja cu numirea Codruței Koveși ca Procuror-Șef European!

Și nu doar atât, ci și-o asumă politic încă dinainte de a fi numită. Mai are rost ca noi toți ceilalți, alții decât membrii PNL, să așteptăm rezultatul oficial al concursului?„, a scris Bogdan Ivan Gruia.

E păcat că din elanul unor politicieni mici, (nu doar din Bistrița), asupra imaginii a mii de profesioniști din sistemul judiciar se aruncă un stigmat politic„, a adăugat președintele TSD Bistrița-Năsăud.

Președintele tinerilor social-democrați bistrițeni îl taxează pe Florin Moldovan și pentru comentariul scris: „De acum începe distracția” și îi sugerează să își ceară scuze profesioniștilor din sistemul judiciar pentru că a sugerat că justiția este la mâna PNL și a Partidului Popular European.

„Sunt curios Florin Moldovan ce înseamnă pentru tine “distracția”. Sper ca ai fost doar neinspirat și nu te-ai referit la visul de a folosi justiția împotriva competitorilor politici.

Ar fi elegant din partea ta să îți ceri măcar scuze profesioniștilor din sistemul judiciar pentru că ai sugerat explicit că justiția e “la mâna” ta, a PNL și a Partidului Popular European„, a comentat Bogdan Ivan Gruia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.