Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a avut o serie de întâlniri productive cu reprezentanții unor giganți din industria tehnologiei, precum IBM, Amazon și Apple. La întâlniri au participat și Marcel Ciolacu, premierul României, alături de ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea.

„Ca simplu utilizator am văzut cum tehnologia acestor companii a evoluat și a schimbat lumea în care trăim. Aproape totul este acum la un click distanță, accesibil și sigur. Ca ministru, este de datoria mea să aduc astfel de tehnologii și în administrația publică. Astăzi colaborăm cu liderii din industrie pentru a face o diferență reală în viața de zi cu zi a românilor și pentru a atrage noi investiții în România”, a precizat Bogdan Ivan.

Ministrul Digitalizării a mai precizat că prin parteneriate cu cele mai puternice companii din lume, România va ajunge în fruntea inovației tehnologice și se va crea un mediu propice pentru dezvoltarea sectorului IT&C în țara noastră. Mai mult, Bogdan Ivan a mai amintit că „vom duce administrația publică la un click distanță de cetățeni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.