Bogdan Ivan către Ioan Turc: Miopia poate dăuna percepției corecte a mediului înconjurător! Dacă vă simțiți atât de deranjat de Guvernul României puteți opri ”chinul”, să vă dați demisia din funcția de director al ONRC BN

244

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, care este totodată și directorul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) Bistrița-Năsăud, a fost taxat dur, într-o postare pe Facebook, de președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia. Asta după ce liderul liberal bistrițean a urmat trendul PNL și s-a arătat și el mare susținător al Laurei Codruța Kovesi și l-a criticat în același timp pe ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Ioan Turc, Președinte PNL Bistrița-Năsăud, Director al Oficiului Național al Registrului Comerțului – Bistrița-Năsăud, instituție subordonată Ministerului Justiției, condus de Tudorel Toader, apare săptămânal la masa din sediul PNL Bistrița-Năsăud, în timpul programului de lucru și își dă cu părerea despre toți și toate. 

Nu știu pe cine reprezentați Dvs, dar cu siguranță, profesiile liberale și antreprenorii nu simt nicio îmbunătățire a condițiilor economice în urma conferințelor Dvs. de presă de la Sediul PNL și nici în urma postărilor pe Facebook. 

La o simplă căutare pe Google, găsim câteva zeci de articole în care în criticați pe șeful Dvs, Prof. Univ. Dr. Tudorel Toader, Ministrul Justiției. Nu știu cum reușiți să ”rezistați” într-un mediu atât de ”neperformant”, ca șef al Oficiului Național al Registrului Comerțului în Bistrița-Năsăud, instituție din cadrul Ministerului Justiției„, a scris Bogdan Ivan pe pagina sa de socializare. 

În acest context, liderul tinerilor social-democrați din Bistrița-Năsăud îi sugerează să demisioneze din funcția de director al ONRC Bistrița-Năsăud și să se angajeze în mediul privat, pe modelul șefului său de partid Ludovic Orban.

Dacă vă simțiți atât de deranjat de Guvernul României puteți opri ”chinul”, să vă dați demisia din funcția de director al ONRC și să dezvoltați o activitate specifică valorilor liberale (fondând și dezvoltând o companie, generând locuri de muncă și plus valoare în comunitatea bistrițeană). 

Sau poate vă doriți să nu faceți notă distinctă de Președintele PNL, Ludovic Orban, care mai toată cariera lui a lucrat ca angajat la stat, dar care în decembrie 2017 s-a angajat cu jumătate de normă pe funcția de consilier inginer construcții la o companie din Mureș. 

După ce veți demonstra că sunteți performant în mediul privat, poate, veți putea deveni credibil și pentru mediul de afaceri local, pentru care astăzi nu existați. Și nici nu aveți niciun atribut de a vă erija în reprezentantul capitalului privat din județ, care s-a dezvoltat datorită muncii și geniului unor antreprenori extraordinari, care ar avea mult mai multă cădere să vorbească despre ce se întâmplă și ce nu se întâmplă la noi în oraș. 

Dacă aveți o problemă în a vedea lucrurile bune care s-au întâmplat în Bistrița și în întreg județul Bistrița-Năsăud, să știți că miopia poate dăuna percepției corecte a mediului înconjurător! 

Sper să dovediți același talent când e vorba de proiecte de dezvoltare a mediului de afaceri local, ca și în cazul în care ați reușit să vă preocupați de bunăstarea apropiaților Dvs (o să vă dau mai multe detalii în privat, dacă doriți)„, a mai scris Bogdan Ivan Gruia. 

PS. Sincer, cred că vă e greu să mergeți la muncă în fiecare dimineață, când știți că job-ul Dvs plătit cu aproape 20.000 de euro/an de statul român, reprezintă Guvernul PSD-ALDE în Județul Bistrița-Năsăud!„, a mai tânărul social-democrat.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Bogdan, degeaba va straduiti sa „oblojiti ” apucaturile na.ro.ade ale celor din opozitie, care NU SUNT DUSMANII NOSTRI NATIONALI , dar sunt de o obraznicie si de o indolentza crasa ! Ei recurg la orice si cred ca ar „calca pe carne vie „… ( luptand ” la baioneta „… cu bratul intins oblic in sus … cum zicea „unsul ” lor cand a fost pus la butoane ) daca ar putea, numai sa se vada inapoi la ” ciolanul cu fasole ” !
    Vedeti Dvs ca ideile capitalismului salbatic, au inceput sa cam „crape ” peste tot… si miscarile de strada ale lumii … demonstreaza ca este necesara o NOUA ORDINE MONDIALA … care nu trebuie sa fie nici comunista si nici capitalista, ci a unei lumi cu bun simtz, in care BOGATUL sa inteleaga ca este asa, datorita muncii SARACILOR pe care-i exploateaza si-i batjocoreste si ca „roata se invarte „… totusi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here