Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, a declarat în emisiunea Antenei 3 România Inteligentă, unde a fost invitat și Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, că Bistrița-Năsăud este pentru el „acasă.”

În emisiune, cei doi politicieni au vorbit despre comunitatea bistrițeană, despre oamenii gospodari și ambițioși și despre proiectele lor.

„Bistrița, acum, se poate mândri cu rezultate concrete în cele mai variate domenii, de la infrastructură, la sănătate, educație și digitalizare, echipa județeană nu a scăpat din atenție niciun domeniu de impact asupra vieții oamenilor. Există acum în desfășurare inclusiv un proiect de cloud local, dedicat administrației județene, care va aduce directe beneficii oamenilor. Ce înseamnă digitalizare? Înseamnă confort pentru oameni, înseamnă simplitate, înseamnă un click în relația cu statul, înseamnă rezolvarea problemelor fără griji și fără drumuri. Consiliul Județean Bistrița a făcut acești pași în paralel cu administrația centrală, nu a așteptat ca Bucureștiul să încheie proiectele și județul să rămână în urmă. Felicitări președintelui @Radu Moldovan pentru curaj și determinare”, a declarat Bogdan Ivan.

Totodată, Bogdan Ivan a amintit de faptul că Bistrița-Năsăud merge „pe un drum similar cu Capitala și cu Europa.”

„Noi nu vom rămâne în urmă, Bistrița este poarta Transilvaniei și va fi, mereu, un model pentru România”, a conchis ministrul Digitalizării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.