Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că primarul Gheorghe Onul a semnat un contract important, în valoare de 900.000 de euro, pentru extinderea rețelei de canalizare din localitatea Sava.

Această inițiativă este parte a unui efort semnificativ de dezvoltare a infrastructurii în județul Bistrița-Năsăud și a fost posibilă datorită colaborării strânse dintre autoritățile locale și guvernamentale.

La ceremonia semnării, primarul Gheorghe Onul a fost însoțit de Ministrul Dezvoltării, dl. Adrian Veștea, și Secretarul de Stat, Monica Săsărman, care au susținut cu entuziasm acest proiect vital pentru comunitatea din Salva.

„900.000 lei pentru extindere rețelei de canalizare în localitatea Salva! Contract semnat astăzi de primarul Gheorghe Onul, la București.🤝
Împreună cu Ministrul Dezvoltării, dl. Adrian Veștea și colega noastră Secretar de Stat Monica Săsărman, l-am primit la București pe harnicul primar al localității Salva, Gheorghe Onul.
În echipă cu Președintele CJ, dl. Radu Moldovan și primarii județului Bistrița-Năsăud, am atras circa 2 miliarde de euro în ultimii 11 ani în județul Bistrița-Năsăud.
Felicitări Gheorghe Onul! Felicitări Salva! Continuăm munca”, a scris Bogdan Ivan pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.