BlueAir a venit cu o campanie perfecta pentru cupluri. În perioada 19-20 decembrie îți poți cumpăra 2 bilete la preț de unul pentru destinațiile romantice oferite de ei.

”În acest an, pentru Valentine’s Day ți-am pregătit o reducere specială: pentru un bilet achiziționat, îl primești pe al doilea gratis. Folosește această reducere pentru a programa vacanțele de peste an petru tine și persoana dragă ție! Descoperă câteva dintre cele mai romantice destinații din Europa, dar și idei de vacanță în doi la mare – ai plecări din București, Bacău și Cluj. ”anunță compania aeriana pe site-ul lor.

Lista locațiilor romantice pe care le poți vizita:

”Pe parcursul desfășurării campaniei, clienții Blue Air se bucură de oferta 2 la preț de 1, la fiecare bilet de avion achiziționat primind încă un bilet gratuit. În plus, pasagerii se bucură de flexibilitate, oferta incluzând posibilitatea modificării datelor de zbor, în cazul în care intervin schimbări neprevăzute ale planurilor de călătorie. Oferta este valabila între 19-20 ianuarie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.”, conform Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.