Blondă Supremă a Bistriței, Alina Moldovan, care a flirtat cu mai multe partide politice și a încercat să se dezbrace pentru a poza în Playboy, trăiește cu un bărbat căsătorit. Da, ați auzit bine!  Acel Dany Fanne Fitz, este căsătorit cu domnișoara ”Dana Fitz. ” Și se pozează cu ambele femei ca și cum nu ar fi nicio problemă să locuiască cu două femei deodată. La ambele femei le-a cumpărat câte un bichon și chiar le-a operat pe ambele la nas. Na poftim și o poză, că sigur nu o să ne credeți că Dany Fanne Fitz candidează cu ușurință la Regele Kitschului:

ambele operate

 

Ba mai mult, surse din apropierea familiei lui Fitzz ne spun că acest bărbat s-ar ține chiar de mână cu amândouă o dată. Oare face și mai mult cu ambele deodată?

anca alina moldovan si concubina lui dany fane fitz

Însă acest Dany Fitz se pozează și un mare investitor imobiliar. Chiar se pozează cu un bloc construit de firma Fitz Imobil, firmă care nu există. Da, firma Fitz Imobil nu există, ci doar Fitz Art Imobil, care a fost înființată la opt zile după demararea lucrărilor și la mai bine de opt luni după primirea autorizației de construire de la Primăria Bistrița. Ori cum se poate ca o firmă să primească autorizație de construcție fără să existe? Nici vorbă. În schimb, făcând comparație cu datele de naștere ale acționarului și datele de naștere ale lui Fane Fitzz, acesta nu apare pe lista acționarilor. Societatea Fitz Art Imobil este deținută de PAPUC Dorel, SINGEORZAN Marinel-Dumitru și BUHAI Marius-Finias..

fane fitz imobil

Ca să revenim la cele două iubite ale lui Fitzz, Dana, care și-a sters recent contul de Facebook, și Alina, ne întrebăm dacă acest lucru nu tinde spre bigamie și spre alte activități în afara legii. Vă mai arătăm încă două poze cu Alina, supranumită Blonda Supremă din Țară, care au stârnit rumoare în jurul publicului:

anca alina moldovan lenjerie intimaanca alina moldovan bandaj nas

Fotografii: Facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.