Bistrițenii care au ales să plece în concedii în perioada sezonului estival, vor fi întâmpinați de așteptări infernale în majoritatea vămilor care devin tot mai aglomerate.

Turiștii care se îndreaptă spre plajele din Grecia și Bulgaria trebuie să se înarmeze cu răbadre. Trecerea prin vămile: Calafat, Giurgiu, Nădlac II, Negru Vodă, Siret și respectiv Vârșand, se face cu un timp mediu de așteptare între 60 și chiar 180 de minute. În special la Giurgiu se identifică un trafic infernal datorita numarului mare de mijloace de transport prezentate la control, ceea ce ar putea să depășească o așteptare chiar de peste 180 de minute.

Pentru cei care pleacă spre Spania, Belgia, Italia sau alte țării situate spre Vest, în vămile: Borș, Satu Mare sau Petea se preconizează un timp de așteptare între 30 și 50 de minute. Deasemenea, vămile devin și mai aglomerate seara decât pe timpul zilei, motivul fiind temperaturile ridicate de caniculă.

Recomandăm bistrițenilor să se informeze pe platforma politiadefrontieră.ro unde vor găsii informații actualizate constant privind aglomerația în vămi și respectiv timpul de așteptare aproximat pentru fiecare vamă.

Deasemenea, este important pentru oameni să se aprovizioneze cu apă, mâncare și să-și alimenteze mașinile pentru orice iventualitate.

Citește și: Tragedie pe șoselele din România. Trei copii minori și-au pierdut viața

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.