Un muncitor constructor în vârstă de 32 de ani a murit noaptea trecută la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca după o cădere de la o înălțime de 15 metri. Acesta, conform martorilor prezenți la tragedie, și-a desprins centura de siguranță și a urcat pe vârful acoperișului blocului în construcție unde lucra ca să ia o sticlă cu apă. A alunecat, iar căderea de la înălțime i-a fost fatală în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

Alexandru Iuliu Croitoru, un constructor în vârstă de 32 de ani, originar din comuna Maieru, comuna Bistrița-Năsăud se afla ieri după-amiază, la ora 17:00 pe acoperișul unul bloc aflat în construcție din comuna Florești. Acesta era angajat cu forme legale de circa 10 ani la firma de construcții a lui Alexandru Varvari, un dezvoltator imobiliar din Bistrița.

Distrus de durere, acesta – însoțit de soția decedatului – ne-a declarat marți dimineață în curtea I.M.L. Cluj următoarele:

”Am fost plecat ieri pe parcursul întregii zile la Bistrița, dar angajații mi-au relatat că în momentul când și-au luat obișnuita pauză de cafea de la ora 17:00, Sandu și-a desprins legătura de siguranță și a urcat pe partea superioară a acoperișului ca să ia o sticlă de apă, aflată acolo. Nu știu cum se face, a alunecat pe tăblărie și s-a prăbușit în gol de pe acoperișul blocului cu trei etaje. La fața locului a sosit de urgență o ambulanță care l-a transportat la U.P.U. Cluj-Napoca și de acolo la Clinica de Neurochirurgie unde din păcate pe parcursul nopții Sandu a decedat”.

Domnul Varvarei mai spune despre angajatul său că este tatăl a doi copii cu vârste de 7 și 1 an și jumătate și că i-a fost mai apropiat decât o rudă. De asemenea, mărturisește că va prelua toate cheltuielile legate de înmormântare. Acesta ne-a mai declarat că imediat după efectuarea necropsiei tânărului, corpul neînsuflețit al acestuia va fi transportat în comuna Maieru pentru a fi îngropat creștinește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.