Bistriţean amendat cu 3.000 de lei pentru transport de material lemnos fără documente legale

92

Un bistriţean a fost amendat drastic de către polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, după ce a fost prins transportând ilegal peste 17 metri cubi de molid în valoare de 2.800 de lei.

 

Potrivit Poliţiei de Frontieră Română, un bistriţean în vârstă de 31 de ani a fost oprit joi în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Borşa, de către o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, în timp ce conducea un autocamion încărcat cu material lemnos de esență rășinoasă (molid).

1533202703404-thumbnail-S4

În urma efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul nu deține documentele legale de transport. Aceştia au solicitat inventarierea materialului lemnos de către lucrători ai Ocolului Silvic din Borșa, care au constatat că bărbatul transporta 17,48 metri cubi de molid. 

Drept urmare, materialul lemnos, în valoare de 2.800 lei a fost confiscat și predat Ocolului Silvic din Borșa, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here