Timp de două zile, în perioada 29 – 30 martie, județul Bistrița-Năsăud a fost gazda unui program de pregătire dedicat femeilor social democrate.

„Au răspuns invitației colegele social democrate din Satu Mare, Sălaj, Cluj, Bihor, Mureș, Alba, Harghita și Bistrița-Năsăud. 

 S-au reactualizat valorile social-democrației, impactul măsurilor social-democrate asupra dezvoltării socio-economice a comunităților și provocările candidaților femei la alegerile din anul 2024.

În mesajul transmis participantelor, atât de președintele Consiliului Județean Emil Radu Moldovan, social democrat cu rezultate notabile în administrația județeană, cât și de Gabriel Lazany, candidatul social democrat pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, au subliniat trei lucruri: munca pentru cetățean, respectul pentru cetățean și prioritățile comunității sunt valori și principii fundamentale.

Experiența în administrație și politică a primarului Nicolae Moldovan și a vicepreședintelui Camerei Deputaților Daniel Suciu a fost pe deplin valorificată

Mulțumim specialiștilor din cadrul Fundatiei Friedrich-Ebert-Stiftung pentru îndrumare și sprijin!”, a transmis secretarul de stat ]n Ministerul Dezvoltării, Monica Săsărman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.