Se spune că veștile circulă repede, iar dorința românilor de a se bucura de serviciile Stailer s-a transformat în realitate. Acum 20 de orașe ale țării, printre care și locuitorii Bistriței se pot programa la un salon, online, simplu, rapid și complet gratuit. Până la urmă era și cazul să avem o astfel de transformare. Fiindcă era ineficient și obositor să suni pe la saloanele cunoscute, în urma apelurilor alegându-te doar cu refuzuri sau programări îndepărtate. Stailer este cel care pune lupa pe orașul tău și îți găsește locuri disponibile când îți dorești. Nici mai devreme, nici mai târziu. Deci la data și la ora potrivite. 

Stailer cuprinde majoritatea serviciilor dorite de clienți din ambele tabere – bărbați și femei – și anume tuns, vopsit, epilare cu ceară sau definitivă, pensat, make-up, mani/pedi, tratamente pentru păr, extensii de gene și multe altele. Ai nevoie de un aranjat barba in Bistrita? Stailer îți sare în ajutor! Mai jos descoperi exact cum poți utiliza Stailer.

Sună prea bine ca să fie adevărat. Se percepe vreo taxă?

Aceasta este una dintre întrebările principale ale noilor utilizatori. Motivul fiind că nu înțeleg cum de o astfel de platformă atât de utilă nu percepe taxe. Ei bine, dezvoltatorii Stailer au creat platforma din dorința de a ajuta oamenii să aibă parte de serviciile dorite oricând, să nu mai facă niciun compromis, să nu mai piardă timpul căutând un salon. Asta fiindcă și ei s-au aflat în aceeași situație. Așadar, toate căutările se rezumă la Stailer. Pe pagină selectezi câteva filtre și anume orașul, genul feminin/masculin, serviciul, data și ora. În câteva secunde, din toate saloanele încrise aici, sigur primești câteva opțiuni din care poți alege. 

Dacă ești interesat de saloane cu servicii de tuns si vopsit in Bistrita, Stailer e cel pe care te bazezi de fiecare dată. Totul este transparent, vezi la fiecare salon în parte poze cu locația sau cu alte lucrări, prețurile percepute, durata serviciilor, locația prin Google Maps. Poți citi și recenziile altora ce utilizează platforma pentru a-ți face o impresie despre salon și personal.

Site sau aplicație? Ce alegi?

Pe pagina stailer.ro nu ai condiții de utilizare, în sensul că nu ai nevoie de cont ca să-ți faci programări câte dorești. Însă, de fiecare dată când rezervi un loc trebuie să-ți reintroduci datele ca să primești link-ul de confirmare prin sms. Dacă alegi să-ți creezi un cont, care este de asemenea gratuit, ai mai multe avantaje. Vezi istoricul saloanelor frecventate ca să știi unde să revii, poți seta remindere programărilor ca să nu uiți când să fii la salon, gestionezi mai ușor programările, oricând. Nu mai depinzi de sunat nici pentru anulări. Acestea se fac tot online și nu plătești nimic. 

Sau dacă vrei să economisești și mai mult timp, instalează aplicația dedicată ce o găsești în Google Play sau App Store. Creezi un cont în mai puțin de un minut sau te conectezi cu Facebook-ul tău. Indiferent cum alegi să folosești Stailer nu ai nimic de plătit și cu siguranță nimic de pierdut. Ai doar de câștigat când mergi la un salon când vrei tu, nu când dictează o agendă.

Descoperă cum e să-ți faci prima programare online. Nu vei regreta. Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.