Fostul preşedinte american Bill Clinton a fost dus joi la un spital din New York, acuzând dureri în zona pieptului, el fiind imediat operat.
Potrivit ABC News, Clinton a suferit o intervenţie chirurgicală prin care i-au fost instalate doua stent-uri în arterele sale coronare.

 

Fostul preşedinte american a fost internat joi la New York Presbyterian Hospital după ce a simţit dureri în zona pieptului. După ce a fost consultat de cardiologul său, Bill Clinton a fost supus unei intervenţii chirurgicale prin care i s-au instalat două stent-uri în arterele sale coronare.

Potrivit purtătorului său de cuvânt, Douglas Band, "Preşedintele Clinton se simte bine şi va continua să se concentreze asupra eforturilor de ajutorare din Haiti".

Clinton, în vârstă de 63 de ani, a suferit o operaţie de bypass cvadruplu coronarian pentru eliberarea arterelor blocate în 2004.

Bill Clinton a fost preşedinte al Statelor Unite în perioada 1993-2001.

În ultimele săptămani, fostul preşedinte al SUA a supervizat acţiunile de ajutorare ale ONU în Haiti ca urmare a cutremurului din 12 ianuarie.

 

Liana Mureşan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.