Cum arată o roabă cu vin scump ce se odihneşte în gheaţă? Printre puţinii bistriţeni care pot să răspundă la această întrebare se numără Alex Rus, unul dintre moştenitorii Metropolis. Acesta însă îşi permite astfel de aroganţe în ţări străine, dar şi la malul mării, departe de ochii indiscreţi ai părinţilor…

 

Unul dintre bogaţii Bistriţei care trăieşte cu adevărat pe picior mare este Alex Rus. „Prinţişorul” de 21 de ani de la Metropolis a fost răsfăţat încă din şcoala generală, aşa se face că, la liceu a ajuns tocmai în Elveţia, la Institut Le Rosey Switzerland.

Şi nu, nu doar ţara este una dintre cele mai bogate şi „elitiste” de prin zonă, ci şi şcoala în cauză. Cei de la The Telegraph spun că Institut Le Rosey Switzerland este cel mai scump liceu din… lume! Pentru un an petrecut aici, bogaţii lumii plătesc nu mai puţin de 80.000 de lire sterline.

Liceul cu internat situat într-o zonă cu adevărat idilică este cunoscut şi sub numele de „şcoala regilor”, asta pentru că printre cei care au frecventat-o s-au numărat capete încoronate din Iran, Monaco sau Egipt. Tot aici au învăţat şi copiii actorilor Sir Roger Moore şi Elizabeth Taylor, dar şi fiul legendarului John Lennon.

După experienţa elveţiană, prinţişorul de la Metropolis a ajuns la Londra, unde a studiat la London School of Business and Finance, o universitate privată care avea rolul de a-l învăţa pe Alex Rus cum să înmulţească averea familiei.

Marea Britanie pare să fie ţara care l-a adoptat pe Alex Rus. Tot aici, bistriţeanul pare să pună în practică ceea ce a învăţat la universitatea pompoasă din Londra. Acesta este „manager de închirieri” la MS PROPERTIES KINGHTSBRIDGE, o companie care oferă spre închiriere apartamente şi clădiri din Londra.

 

Relaxare la Formula 1 Grand Prix de Monaco şi schi în Austria

Deşi locuieşte la Londra mare parte din timp, Alex Rus se plimbă destul de mult. În luna mai de exemplu, acesta a vizitat atât Monaco, cât şi Cannes. La Monaco a participat şi la Formula 1 Grand Prix de Monaco, una dintre cele mai importante şi prestigioase curse de formula 1 din lume.

Anul acesta, Alex Rus a ajuns şi la New York, în Italia dar şi în Austria, căci zăpada din Predeal nu se compară cu cea din munţii austrieci. Beizadeaua de la Metropolis trăieşte pe picior mare oriunde ar merge, răsfăţându-se doar cu băuturi scumpe şi mâncând în locaţii exclusiviste, unde o masă costă cel puţin 50 de lire.

Cum vedetele se lipesc de astfel de personaje, din anturajul lui Alex Rus face parte şi actorul Mihai Mitoşerul, dar şi iepuraşul Playboy Denisa Botcari. Aceasta din urmă s-a născut tot pe plaiuri bistriţene.

Deşi este „discret” când vine vorba despre viaţa sa amoroasă, cel puţin în mediul virtual, Alex Rus îşi ţine la curent prietenii de pe Facebook cu tot ce face. Acesta se etichetează în toate locurile în care calcă, fie că este vorba despre un cinematograf, fie că este vorba despre un local exclusivist unde ia masa.

alex rus3

Aroganţa de la Mamaia: a comandat o roabă cu vin scump

Alex Rus trăieşte pe picior mare şi atunci când este în România. Mai mult, aroganţele bistriţeanului a atras atenţia şi ziarelor de scandal, care au scris despre mâna sa largă.

În luna mai, cancan.ro, scria despre una dintre aventurile lui Alex Rus de la Mamaia, mai exact din localul LOFT, unul dintre cele mai exclusiviste de la malul mării.

Potrivit jurnaliştilor de la publicaţia de scandal, Alex Rus a închiriat o masă şi s-a asigurat că nici lui şi nici prietenilor săi, printre care s-au numărat şi mai mulţi englezi, nu le lipseşte băutura scumpă.

Acesta ar fi comandat o…roabă de vin scump. Ce înseamnă asta? Cam 40 de sticle. Până şi DJ-ul ar fi marcat momentul, întrerupând muzica şi felicitându-i pe petrecăreţi.

Pentru că era conştient că totuşi se află în România, Alex Rus ar fi angajat gărzi de corp care să se asigure că niciun intrus nu se atinge de băutura scumpă. Întreaga consumaţie l-ar fi costat pe Alex Rus nu mai puţin 10.000 de lei. Nota de plată a fost plătită pe loc, cu bani gheaţă.

Aceasta nu pare să fie o excepţie, Alex Rus reuşind, cu doar o seară în urmă, să lase în acelaşi local, o sumă asemănătoare. Ce-s 10.000 de lei la salariul de manager de Londra al lui Alex Rus?

Jessica Rus, surioara lui Alex, se dă şi ea în vânt după excursii scumpe. Doar anul acesta, tânăra s-a plimbat prin Macao, Finlanda şi Italia. Anul trecut, Jessica s-a relaxat în Elveţia, Grecia, Bahamas, Miami, Franţa şi chiar Ucraina. „Colegă” de călătorii pare să îi fie Ionela Rus, mama sa.

Locul de întâlnire al moştenitorilor pare să fie tot hotelul din centrul Bistriţei. Acolo îşi ţin zilele de naştere şi tot acolo petrec Crăciunul, Paştele  sau Revelionul.

jessica rus  macao

Dora, altă moştenitoare a imperiului Metropolis studiază şi ea la Londra

Petru Rus nu este singurul care a ales Londra pentru studiile fiului său. Şi Dora Chifa, cealaltă moştenitoare a imperiului Metropolis studiază tot la Londra. Spre deosebire de Alex Rus, Dora Chifa pare să pună preţ mai mare pe răsfăţ şi mai puţin pe afişare.

În ciuda faptului că studiază la Londra, bistriţeanca şi-a asigurat luxul şi în oraşul său natal. Se pare că părinţii i-au amenajat chiar în hotelul pe care îl deţin un penth-house de lux, care, se pare este dotat cu tot ce trebuie pentru ca răsfăţul tinerei de 23 de ani să fie total.

Dora Chifa are 23 de ani şi conduce un Mercedes S-Klasse. Precum Alex Rus şi aceasta obişnuieşte să se relaxeze în Dubai sau chiar în cluburile de lux din Saint-Tropez, unde soarbe şampania scumpă la secţiunea VIP.

Surioara sa mai mică, Ariana, care încă este în Bistriţa, fiind elevă la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, pare să îi calce pe urme. Aceasta este şi ea o împătimită a excursiilor scumpe, dar şi a hainelor de firmă. Cu toate acestea, adolescenta nu îşi neglijează studiile, venind acasă an de an cu premiul I.

Andreea Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.