Cu părinți care trăiesc discret însă își întorc banii cu lopata, beizadelele de milionari bistrițeni își trăiesc studenția nu cu pâine cu zacuscă prin vreun cămin modest, ci pe picior mare, cu sesiuni de cumpărături la Paris, mașini scumpe și mese luate în restaurante de lux.

 

Nici studenția nu mai e ce a fost! Dovada acestei constatări sunt beizadelele de milionari bistrițeni care își trăiesc studenția la același nivel la care și-au trăit și copilăria: pe picior mare!

Pâinea cu zacuscă, căminele modeste și călătoriile cu trenul sunt total necunoscute pentru majoritatea copiilor de bogați din Bistrița-Năsăud, care dacă nu ajung pe la universități de prestigiu din Europa, încearcă să nu se îndepărteze nici în București sau Cluj de singurul stil de viață pe care-l cunosc: luxul.

 

 

Frații Peica se specializează la București, însă fac cumpărături la Paris

Agro-Ardeal este unul dintre cei mai mari procesatori de carne din Bistrița-Năsărazvan peicaud. De curând a dat lovitura după ce a încheiat un parteneriat cu un mare lanț de supermarketuri pentru a-și vinde produsele tradiționale în toată țara.

Cifra de afaceri anuală a companiei trece de 53 de milioane de lei, Agro-Ardeal aflându-se pe locul 18 în topul celor mai mari crescători de bovine din România, cu 642 de capete.

În ciuda averii colosale, Ioan Viorel Peica a fost mereu un personaj discret. Nu același lucru se poate spune și despre doi dintre copiii săi Răzvan și Bianca Peica. Cei doi au terminat anul acesta Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, fiind în aceeași clasă, deși între ei, se pare, este un an diferență.

Împreună au plecat și la București, unde sunt la facultăți diferite, în anul I. La București și-au luat cu ei și stilul de viață… extravagant, cu care nu doar că este de acord Ioan Viorel Peica, ci pe care îl și susține material.

Dacă inițial Răzvan a optat pentru medicină veterinară, probabil din dorința de a prelua afacerile tatălui după finalizarea studiilor, ulterior s-a transferat la Universitatea Româno-Americană.

Sora sa Bianca se visează actriță, optând pentru Academia de film și televiziune. Studiile par să fie însă pe locul al doilea, dacă judecăm după postările celor doi de pe rețeaua de socializare Facebook. Aceștia iau mesele doar în oraș, la restaurante de fițe, se relaxează în cluburi, iar shoppingul îl fac la Paris.

Chiar în luna în care s-a mutat la București, Răzvan deja a vizitat showroom-ul celor de la Porsche, intenția fiind să-și schimbe autoturismul. Sora sa Bianca conduce și ea un Porsche Cayenne, însă marea sa pasiune par să fie hainele, judecând după șifonierul său burdușit cu branduri celebre. Numai una dintre gentuțele cu care se afișează Bianca Peica ar asigura salariul la peste 50 dintre angajații fabricii tatălui său.

Aceasta are deja un număr impresionant de admiratori, care îi trimit flori și o „copleșesc” cu comentarii de admirație pe Facebook. Pe aceștia îi „întreține” aproape zilnic cu selfie-uri care de care mai provocatoare.

Mesele în restaurante de lux, ședințele de shopping prin marile capitale ale modei nu sunt singurele aroganțe pe care le fac frații Peica. În ciuda mașinilor scumpe primite de la părinți, se pare că cei doi preferă să apeleze la avion pentru a mai scurta drumurile lungi spre casă…

 

dora chifa 1 dora chifa

Moștenitoarea imperiului Metropolis studiază la Londra

Deși existau zvonuri care vorbeau de prăbușirea imperiului Metropolis, se pare că accesul pe TV a crescut considerabil cifra de afaceri a firmei pe care funcționează jocul de Bingo. Potrivit firme.ro, Metropolis Bets a raportat anul acesta o cifră de afaceri ce trece de 52 de milioane de lei.

Așadar, nu mare ne este mirarea când aflăm că pe picior mare trăiește și Dora Chifa, una dintre moștenitoarele grupului de firme Metropolis. Nițel mai discretă decât Bianca Peica, Dora Chifa pare să pună preț mai mare pe răsfăț și mai puțin pe afișare.

Deși studiază la Londra, pe bistrițeancă o așteaptă în orașul natal, chiar în hotelul deținut de tatăl său, un penth-house de lux, care, se pare este dotat cu tot ce trebuie pentru ca răsfățul Dorei să fie total.

Dora Chifa are 23 de ani și conduce un Mercedes S-Klasse. Aceasta obișnuiește să se relaxeze în Dubai sau chiar în cluburile de lux din Saint-Tropez, unde soarbe șampania scumpă la secțiunea VIP.

 

ciprian pagu

Ciprian Pagu se plimbă cu un bolid de peste 100.000 de euro

Aroganța maximă în materie de autoturisme se pare că o întâlnim la Ciprian Pagu, unul dintre moștenitorii PAGU International. Ciprian Pagu nu mai este student, are deja 30 de ani și a preluat deja frâiele afacerilor lăsate de tatăl său, estimate și ele la câteva milioane bune de lei.

În portofoliul Pagu International se regăsește și un hotel situat în Germania, estimat la câteva milioane de euro. Se pare că tânărul se pregătește să mai inaugureze un astfel de hotel și în Bistrița-Năsăud.

Tânărul locuiește mai mult în Germania, însă atunci când calcă în Bistrița nu poate să treacă neobservat. Asta pentru că Ciprian Pagu conduce un Lamborghini Gallardo, care trece de 100.000 de euro.

Acesta declara pentru o publicație locală că doar asigurarea la mașină costă 3.000 de euro, în timp ce pentru un schimb de ulei Ciprian scoate din buzunare 1.500 de euro. Consumul ajunge la… 20 de litri de benzină la suta de kilometri.

Lamborghini-ul nu este singura achiziție de acest fel a bistrițeanului. Acesta are în garaj și un Mercedes S-Klasse, care a costat și el 100.000 de euro. Următoarea achiziție se pare că va fi un Lamborghini Aventador, care trece de 200.000 de euro second-hand. Un asemenea bolid conduce și Cristiano Ronaldo.

Tânărul asigură că mașinile sunt singurul său hobby costisitor, întrucât volumul mare de muncă nu i-ar permite nici măcar un concediu pe an. Se pare că acesta nu este nici un amator al cafenelelor sau al cluburilor de lux. Cum se relaxează totuși Ciprian Pagu? Ei bine, îl ajută un studio de ultimă generație, dotat cu aparatură în valoare de 80.000 de euro. Acolo, tânărul afacerist își lasă creativitatea să zburde…

Andreea Moldovan

5 COMENTARII

  1. Bine bine ..da nu inteleg ceva….toti astia de care amintiti au parinti care muncesc ptr bani….ca isi rasfata copiii e alceva…sau e treaba gazetei cum isi cresc unii sau altii copiii??

  2. Parintii acestor copii, muncesc pentru banii pe care ei ii cheltuie,si mai mult de atat in loc sa comentati doar crezand ca faceti vreo reclama negativa cuiva… Luati in considerare ca daca aceste familii o duc bine,probabil alte sute sau chiar mii de oameni au unde sa munceasca, sa isi intretina copiii si ei si sa duce un trai decent! Dar nu stiti sa apreciati..:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.