Un bătrân din localitatea Șanț a ajuns vineri după-amiaza la spital, după ce a căzut cu ATV-ul de pe un pod într-un pârâu, și a suferit traumatisme grave.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz-Băi cu un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de pompieri și SVSU Șanț, precum și polițiștii din Sîngeorz Băi.

„La fața locului a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 76 de ani, conștient, cooperant, prezenta multiple fracturi și un traumatism cranian. Victima a fost preluata și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ BIstrița-Năsăud, la locul evenimentului polițiștii au identificat un bărbat de 76 de ani, din localitate, care în timp ce conducea un ATV, a părăsit partea carosabilă și ulterior a căzut într-un pârâu.

„În urma accidentului, bărbatul a suferit mai multe traumatisme fiind necesar transportul acestuia la spital.

Polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și ATV-ul condus de către acesta nu este înmatriculat.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a precizat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here