Cinci persoane din Bistrița și Pinticu s-au ales cu dosar penal, după ce duminică s-au agresat reciproc, în cartierul Viișoara din municipiul Bistrița. Una din cele cinci a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui scandal la care participă mai multe persoane, în cartierul Viișoara din municipiul Bistrița.

„La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că 5 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 46 de ani, din Bistrița și Pinticu s-ar fi agresat reciproc pe o stradă din Bistrița, în prezența altor persoane, fiind totodată cauzate și distrugeri la două autoturisme parcate.

În urma conflictului, una dintre persoane, un bărbat de 31 de ani din Pinticu a fost transportat la spital pentru investigații medicale”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.