Wilfried Martens şi Joseph Daul, lideri ai Partidului Popular European (PPE) şi ai Grupului PPE din Parlamentul European, familie politică din care face parte şi PD-L, sunt de părere că actualul preşedinte Băsescu este „soluţia pentru România în acest moment”.

 

Martens şi Daul sunt de părere că este important să existe stabilitateşi un lider puternic şi sunt optimişti că Traian Băsescu va câştiga al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. „Noi suntem încrezători că Traian Băsescu va câştiga şi în al doilea tur deoarece este cel mai bun candidat pentru postul de Preşedinte al  României”, susţin cei doi lideri ai PPE.

„Grupul Partidului Popular European şi Partidul Popular European îl  sprijină pe Traian Băsescu deoarece el este soluţia pentru România în acest moment. Un lider care poate să răspundă cu succes provocărilor cu care România se confruntă în acest moment şi în anii următori, un lider care poate ajuta România să facă faţă crizei economice care ne-a afectat pe toţi”, au mai Martens şi Daul.

În opinia acestora, „poporul român are nevoie să beneficieze de pe urma integrării în Uniunea  Europeană cât mai curand şi Traian Băsescu împreună cu un guvern de centru-dreapta sunt soluţia pentru această provocare”.

 

Liana Mureşan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.