Un bărbat din Bistrița Bârgăului a fost găsit fără suflare în albia râului Bistrița Ardeleană, după ce ieri ar fi dispărut de la domiciliu. 

Polițiștii au fost sesizați astăzi, prin 112, cu privire la dispariția unui bărbat de 45 de ani din Bistrița Bârgaului. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, acesta ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de ieri și nu a mai revenit.

După aproximativ 3 ore de căutări efectuate de pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu – Bârgăului, alături de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost găsit de către echipele de căutare în albia râului Bistrița, la circa 3 km în aval de locul unde a fost indicată dispăriția. Din nefericire, acesta era decedat. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia, pentru a se stabili cu exactitate  cauza decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.