Un bărbat de 36 de ani, din comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud este cercetat de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost arestat preventiv.

Potrivit Realitateadecluj.net, sâmbătă dimineața, bărbatul din Livezile s-ar fi deplasat în extravilanul localității Bunești, comuna Mințiu Gherlii, de unde, dintr-o zonă împrejmuită, ar fi  sustras o ovină.

Acesta a fost surprins de către proprietarul terenului, care, împreună cu alte persoane din apropiere, l-ar fi ajuns din urmă și i-ar fi cerut acestuia să se oprească.

Pentru a-și asigura scăparea, bârgăuanul ar fi aruncat cu un cuțit și pietre înspre proprietarul terenului și însoțitorii acestuia și l-ar fi lovit pe unul dintre ei, provocându-i leziuni la nivelul membrului inferior.

Până la urmă bărbatul din Livezile a fost imobilizat și au fost alertate organele de poliție.

La fața locului s-a deplasat un echipaj, care l-a condus pe bărbat la sediul Poliției, pentru luarea măsurilor legale față de acesta.

În cauză, față de bărbatul de 36 de ani se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 26 aprilie, bărbatul a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Gherla, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

2 COMENTARII

  1. Asta-i numai inceputul… O sa vedeti voi de acuma furturi si talharii … ca banii li s-au cam terminat , smechereala nu mai merge … oamenii au cam stat pe acasa cu virusul asta si hotii, talharii si macraoanii n-au putut fura nimic … in zootehnie si agricultura nu le place sa munceasca sa-si asigure macar strictul necesar traiului, banii de ” mana intinsa la primarie ” s-au terminat … si sa vedeti de acuma frate ce va urma .
    Io deja mi-am tras cutea pe coasa si mi-am dat sacurea si coarnele de la furca la polizor … ! Pacat ca nu l-au „ajuns ” ciobanii acolo… undeva pe hotar … pe langa stana … ( glumesc… dar … mi s-a zburlit parul pe cap deja … ce poate urma … ).

  2. Ar fi bine dacă ați solicita stimabilă doamnă Mureșan și alte anchete care se mușamalizează din fașă sau altele care stagnează deși există probe concrete de infracțiuni, aceste anchete nu se fac publice pentru singurul motiv că în România corupția e înfloritoare și alții pot fi mai presus de lege .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here