Un bărbat din Parva a fost amendat drastic de polițiști, din cauză că a efectuat mai multe transporturi de material lemnos în baza aceluiași aviz. Totodată, oamenii legii au confiscat lemnul pe care bărbatul îl transporta.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, se afla la volanul unei autoutilitare când  a fost depistat de polițiștii din orașul Beclean care monitorizau traficul rutier.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, cu ocazia verificării documentelor și a camerelor de supraveghere de pe traseu, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi efectuat mai multe transporturi de material lemnos în baza aceluiași aviz.

Polițiștii l-au sancționat contravențional, conform ormelor legale în vigoare, cu amendă în valoare de 4.000 de lei și au ridicat în vederea confiscării materialul lemnos transportat.

1 COMENTARIU

  1. Serios…….păi se practica de ani de zile si stie toată militia bistrita dar aia cu tiruri si camioane sut protejati ca mno, cotizeaza unde trebe vai de capu lor. Urmariti doua trei zile sa vedeti transporturi de trei ori cu un aviz dar militia nu are interes are interzis !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here