Miercuri, 22 martie a.c., polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat din comuna sălăjeană Zalha că, în 21 martie a.c., în jurul orei 22.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința vecinei sale de 71 de ani, din comuna Zalha și ar fi violat-o.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii sălăjeni, cu sprijinul polițiștilor Secției nr.5 Poliție Rurală Petru Rareș din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița Năsăud, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 20 de ani, din comuna Recea Cristur, județul Cluj.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda l-au reținut, pentru 24 de ore, pe tânărul de 20 de ani, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj

Joi, 23 martie a.c. cel în cauză va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, respectiv viol.

Polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Citește și: Încă aproximativ 20.000 de pachete cu ajutoare alimentare de la UE pentru persoanele defavorizate au ajuns în județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.