Băiat de 19 ani, împușcat în cap mortal în garajul casei

453

Sorin Cătălin Farcaş, un tânăr dejean în vârstă de 19 ani, a fost executat în garajul părinţilor săi din Huber Heights, Daytona, statul american Ohio. Băiatul a murit pe loc, fiind împuşcat în cap, scrie dejeanul.ro.

Nenorocirea a avut loc în dimineaţa zilei de 28 mai, în jurul orei 3.00. Cel care a anunţat Poliţia a fost un prieten al lui Sorin. Tânărul a sunat la 911 anunţând că amicul lui a fost împuşcat în cap.

„Dumnezeule, prietenul meu a fost împuşcat în cap. Sunt foarte speriat!”, le-a spus la telefon băiatul operatorilor de la 911.

„Prietenul tău nu mai poate fi ajutat?”, a întrebat dispecerul.

„A murit! L-au împuşcat în cap!”, a venit imediat răspunsul.

Tânărul de 19 ani era din Dej, dar trăia cu familia în Dayton, Ohio.

Sergentul Brad Reaman, de la Poliţia din Huber Heights, a declarat pentru daytondailynews.com că Sorin şi prietenul lui se aflau ambii în garaj în momentul în care un bărbat s-a apropiat. Farcaş a fost executat, apoi atacatorul s-a urcat într-o maşină şi a fugit.

Până la această oră, suspectul nu a fost încă identificat.

Sorin a fost declarat decedat la 10 minute după ce un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului.

Sergentul Reaman spune că zona unde a avut loc asasinatul este una liniştită. Omul legii se declară însă îngrijorat de faptul că, în ultimele zece zile, în cartier au fost raportate patru incidente violente.

Sorin Farcaş s-a înscris în această primăvară la Colegiul Sinclair, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei de învăţământ.

Înainte, Sorin a colaborat cu Institutul Tehnologic al unei şcoli din Miami. Studenţii care au această colaborare câştigă credite pentru a obţine bursa Colegiului Sinclair.

1 COMENTARIU

  1. Oooooo… in America …. pai nu m-as fi mirat sa fie chiar si aici la noi… ca daca vrea cineva ( cinstit ) sa-si cumpere arma de paza si aparare, sau autoaparare, foarte greu i se va aproba acest lucru, daca nu cumva chiar deloc, dar fiti siguri ca sunt destui care au arme … fara sa fie inregistrate la politie… si de care „nimeni” nu stie … aduse dinafara… ori trimise prin tot felul de colete pe care nici dr.acu nu le mai ” scormoneste ” prin vami…
    Norocul ca acuma, s-a modificat putin legea armelor si munitiilor si pentru orice fel de arma ( letala sau neletala ) trebuie ca solicitantul sa urmeze un curs de arme si munitii prin societatile civile autorizate sa efectueze astfel de cirsuri, sa promoveze si sa obtina un atestat, pe baza caruia i se poate elibera un permis de arma de catre serviciile de la politie care se ocupa de aceasta problema , iar „scoala ” nu-i primeste pe cei „dusi cu capul ” ori cu cazier judiciar… pentru fapte comise cu intentie , iar politia mai poate desfasura verificari suplimentare cat priveste conduita sociala, morala si familiala al solicitantului si chiar cu „atestat ” … poate refuza cererea celui care doreste sa cumpere o arma de acet fel .
    Dar stati linisiti ca sunt destui ( dusi cu capul ) cu arme aduse ilegal din strainatate si pe care si daca ar dori sa le declare, fiind achizitionate fara documente ori fara aprobarea politiei, nu se mai poate fiind infractiune .
    Singura „varianta ” daca cineva vrea sa ” scape ” de o astfel de arma achizitionata si detinuta ilegal , este sa mearga la politie si sa declare ca a gasi-to pe drum… ( in containerul de gunoaie, sau pe unde umbla el de obicei … si chiar atunci … pe loc ) si de bun cetatean ce este, o depune la politie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here