Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Piatra, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi comis mai multe furturi din locuințe chiar în localitatea de domiciliu. Ultima sa acțiune a avut loc în urmă două zile. Procurorul a decis în final să îl pună pe băiat sub control judiciar.

Duminică, poliția a fost sesizată despre comiterea unui furt dintr-o locuință de pe raza localității Piatra.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat în aceeași zi, un tânăr de 16 ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei. Adolescentul ar fi furat dintr-o locuință un telefon mobil și aproximativ 2.000 lei. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial.

Conform sursei citate, tânărul este cercetat în prezent și pentru faptul că în cursul lunii septembrie 2018, ar fi comis un alt furt dintr-o altă locuință de pe raza localității Piatra. Drept urmare, acesta a fost reținut, luni, pentru 24  ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Adolescentul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunerea luării unei măsuri preventive. În final, procurorul de caz a decis să îl pună doar sub control judiciar.

1 COMENTARIU

  1. Io as da o lege, prin care sa fie voie ca fiecare proprietar de impobil, sa poata sa-si puna sistem antiefractie cu explozibil si/sau gaze sufocante , mortale ( de lupta ) , prin care … in momentul cand infractorii ” sparg imobilul , masina sau orice alta incapere „… sa ramana acolo … ” lati sau imprastiati pe pereti „… !
    Va garantez eu ca n-ar muri mai mult de 1-2-3… cel mult … si le-ar intra „spaima”-n cioante la toti .
    Prea am senzatia ca legile statului ( de drept cica ) sunt facute sa-i protezeje pe hotii, talharii, criminalii, si toti cei care atenteaza la securitatea nationala, proprietatea, ordinea si linistea cetateanului si nicidecum pe oamenii cinstiti si pe cei pagubiti .
    In puscarii , le-as da dimineata doar cate o cana de ceai neindulcit cu o felie de pita goala , la amiaz un blid de supa lunga si seara cate un pachet de biscuiti cu apa … cine intra odata la parnaie, sa nu-i mai trebuiasca acolo in veci … si as arata la TV cum este viatza acolo … sa vada si sa stie toti cei care au astfel de ” hapucaturi ” . Nu… amnistii, gratieri… si mai stiu eu ce „smecherii „prin care sa-i scape pe toti care de fapt, imediat ” intra inapoi ” ca nu se lecuiesc si in puscarii au papica, caldurica, tv, sport, miscare in aer curat , relatii intime… ,asistenta medicala … etc. etc. si o duc mult mai bine decat acasa in propria lor familie . Totodata, i-as duce la munca fortzat si nu i-as lasa sa lancezeasca si sa putoreasca acolo pe banii publici ai statului si le-as da ratii de mancare substantiale ( sa poata avea putere de munca ) si cele necesare de igiena personala pe banii statului, doar daca zilnic, isi realizeaza „planul de munca „stabilit , in rest… acolo sa le putrezeasca cioantele .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here