HAROSA KATHARINA, titular al proiectului: Împădurirea teren prin PNRR, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Impadurire teren agricol -Padurea Thomae, beneficiar Harosa”, propus a fi amplasat în localitatea Dumitra, extravilan, nr. CF. 26464, 26463, 26462, comuna Dumitra, județul Bistriţa-Năsăud.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni – joi între orele 900÷1500 şi vineri între orele 900÷1300, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbn.anpm.ro/

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

ETAPEI DE ÎNCADRARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.