Parte din tinerii comunității au înțeles că viitorul este și despre ei, astfel că implicarea lor în procesul electoral este vizibilă.

Aceștia au demonstrat și demonstrează zilnic că educația, hărnicia și atitudinea fac diferența.

Ei susțin că un viitor președinte trebuie să cunoască limba engleză cel puțin cât ei, să fie corect și să promoveze meritocrația.

Îi reprezintă lista de parlamentari ai PNL, deoarece au găsit persoane care cred în ei, îi apreciază și colaborează reciproc.

Împreună reușim!

CMF 11240002

2 COMENTARII

  1. Adica daca „Gica” contribuie semnificativ pentru „binele” candidatilor partidului, ei devin eligibili pentru posturi publice in functii in care ei nu au competente, de ex. cazul cu Apele Romane? Asta-i meritocratia?

  2. Motto:
    „Nu sunt turmentat, dar eu… Eu pentru cine votez?”
    (I.L. Caragiale – O scrisoare pierdută)

    Deruta vine de la “aceşti imbecili care ne guvernează” cum ar spune André Santini în cartea sa intitulată “Ces imbéciles qui nous gouvernent: manuel lucide et autocritique à l’usage des hommes politiques”. Partidele politice de la noi nu s-au reformat, iar in campania electorala vin mereu cu aceleasi promisiuni pe care nu le-au onorat desi au fost la putere.
    Din păcate la noi s-a mers mereu pe principiu de a alege “răul mai mic”. Cel mai elocvent exemplu este Klaus Iohannis care a devenit cel mai detestat presedinte postdecembrist, deoarece după 10 ani la Cotroceni nu lasă nimic serios în urma lui pentru țară.
    In primul mandat de 5 ani din 2014 până în 2019, Iohannis a dormit la Cotroceni fără să facă nimic, pe motiv că nu l-a lăsat PSD-ul. Cu toate astea Iohannis a fost reales în 2019 pentru al doilea mandat de 5 ani, în care si-a dat arama pe față, sfidând o țară întreagă prin vizitele externe fără nici o finalitate efectuate cu avioane de lux, de fapt adevarate excursii costisitoare si inutile pe bani publici, pentru care nu a dat la nimeni socoteală, pe considerentul că ar fi secrete de stat.
    Apoi, pe plan intern după criza politică din toamna anului 2021, Klaus Iohannis este cel care, pentru linistea lui la Cotroceni, a adus PSD la Guvernare, desi Partidul Național Liberal avea o decizie statutară a Biroului politic Național prin care practic se interzice orice colaborare cu PSD. Aceasta a dus la ruperea PNL, prin care adevăratii liberali au părăsit partidul si au infiintat o noua formatiune „FortaDreptei” care militeaza pentru o guvernare liberală de dreapta.
    Argumentul invocat de Iohannis pentru realizarea coalitiei PNL – PSD era “stabilitatea guvernării”, dar până la urmă s-a dovedit că in loc de stabilitate s-a ajuns la stagnare si regres.
    In loc să se concentreze pe realizarea reformelor prevăzute in programul de guvernare si in PNRR, cele două partide s-au ocupat mai mult de tot felul de fitilări prin manevre nedemocratice care au reprezentat o frână in dezvoltarea economică a ţării. Asa au mai trecut 4 ani degeaba si am ajuns la un nou ciclu de alegeri, iar liderii celor două partide din coalitie , după o prestatie submediocră din postura de premieri candidează acum la alegerile prezidentiale. Nicolae Ciucă a fost plantat de Iohannis la conducerea PNL din pozitia de candidat Unic la Congresul PNL din 10 aprilie 2022 a fost „ales” președinte al PNL. Acesta s-a dovedit a fi un prost comunicator, având un discurs șters, lipsit de spontaneitate și cu un vocabular mai degrabă modest.
    (Vezi: https://www.facebook.com/4media.INFO/videos/un-%C4%83-la-patru-secunde-n…)
    De asemenea, in campania electorală pentru alegerile locale din acest an, Ciucă prezent la Braila a făcut o gafă de proportii spunând că „Ianca este al doilea cel mai mare JUDEȚ din județul Brăila”.
    (vezi: https://www.youtube.com/watch?v=hDK1k6zk10s)
    Cu toate astea, liberalii au decis să meargă cu un candidat la presedintia României în persoana lui Nicolae Ciucă, desi aproape toate sondajele de opinie îl situează pe locurile 3, 4 sau 5, cu sanse reduse de a intra in turul 2. Nici măcar toti liberalii nu l-ar vota pe Nicolae Ciucă fiind perceput in PNL ca marioneta lui Iohannis.
    De altfel, chiar fostul presedinte PNL Crin Antonescu spune că liberalii din conducerea partidului se comportă in prezent ca „niște nevertebrate politic”, numindu-i pe Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Rareș Bogdan, Dan Motreanu și Gheorghe Flutur.
    (vezi: https://www.gandul.ro/politica/crin-antonescu-atac-la-liberali-conducere… )
    Acelasi Crin Antonescu a mai declarat că nu vrea un saltimbanc drept președinte al țării:
    (vezi: https://oficiuldestiri.ro/crin-antonescu-il-ataca-pe-nicolae-ciuca-medio…)
    Iată si câteva argumente, in care marioneta Ciucă apare cu lingăii după el:
    (vezi: https://www.cotidianul.ro/domnu-presedinte-ia-uitati-cum-miroase-patrunj…)
    Sau: https://www.timesnewroman.ro/politic/laude-la-adresa-sefului-rares-bogda…
    Si exemplele ar putea continua.
    In plus, Nicolae Ciucă mai are o uriasă problemă nelămurită legată de plagiatul tezei sale de doctorat, pentru care orice om politic onorabil ar trebui să facă un pas în spate, la fel ca în țările civilizate.
    (Vezi: https://www.edupedu.ro/tag/plagiat-nicolae-ciuca/)
    Cât despre premierul Marcel Ciolacu, în ciuda mediocritătii sale, mai toate sondajele îl plaseaza pe primul loc cu sanse sigure de a accede în turul 2, iar acesta se vede deja cu sacii in cărută .
    Totusi, deocamdată din oferta actuală, cel mai bine pregătit pentru functia de presedinte al României este Mircea Geoană, in ciuda controverselor legate de trecutul său politic.
    (Vezi: https://mirceageoana.ro/angajamentul-meu/)
    In schimb, la parlamentare se conturează o coalitie pentru o guvernare de dreapta cu un premier liberal in persoana lui Ilie Bolojan. Acesta ar putea fi preferat inclusiv de PSD, după cum a declarat Marcel Ciolacu, dacă ar ajunge presedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.